postoje slike i snimka!

Frano Ridjan prisjetio se ''Eurosong'' trenutka s Majom Šuput, evo o čemu je točno riječ!

1/46 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan, Maja Šuput Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilićić - 2 Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan, voditelj Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 +35 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 Galerija

Frano Ridjan i Gabriela Pilić u desetoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su valcer.

''Ja ne znam pravog voditelja na kugli zemaljskoj koji ne bi htio voditi Eurosong. Ustvari sad kad se sjetim, vodio sam ''Eurosong'', ispričao je Frano Ridjan u svom stilu i prisjetio se eurovizijske emisije u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' koju je vodio s Majom Šuput, a eurovizijska tema dopala ga je i u ovoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama''.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan i Gabriela Pilić Baš zna pogoditi Frano Ridjan doveo svoju partnericu do suza, na njegove riječi teško je ostati suzdržan: "Ne želim da ovo zvuči patetično"

Frano je s partnericom Gabrielom Pilić ove nedjelje plesao valcer na pjesmu ''Sveta ljubav'' Maje Blagdan.

''Neke stvari su stvarno antologijske i baš mi je drago što je nas dopala ta skladba. Valcer koji kao svi plešemo, gle čuda, to nije to. Bolje da ne znaš ništa'', rekao je Frano.

A evo što je žiri rekao je li naučio išta u ovih tjedan dana. 

''Ti uvijek dostaviš, mi gledamo, mi uživamo, i to je činjenica, već sam malo pristran. Sve je kako treba biti, divno'', rekao je Igor. 

''Kad ste tako genijalni i fascinantni, ja gledam detalje. Malo spustiti ramena u određenim dijelovima. Jedan poletan valcer, visoko otplesan ples, mislim u kvaliteti. Gabi, to kako se ti njemu prepuštaš, to je nešto što me fascinira od početka, Frano ti si to vrlo brzo usvojio u ovih par mjeseci'', komentirala je Larisa. 

''Tebe je toliko teško već komentirati jer si predobar, već smo te toliko nahvalili, imaš super držanje, a to kako vas dvoje plovite, dostojanstveno, mekano, otmjeno, to je predivno za gledati. Imam neki osjećaj da ti putuješ prema polufinalu'', poručila je Franka Frani. 

''Meni nije bilo fluidno, bilo je malo grbavo i šepavo. Vidi se da te Gabi dobro pegla, bio si kontroliran, držanje je sve bolje i bolje, sve u svemu izvrsno'', zaključio je Ciboci. 

Žiri je njihovu izvedbu nagradio s čak tri desetke.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 1 +33 Tamara Loos - 2 Celebrity Nemojte da vas zavara zatvoreni gornji dio: Tamara u kratkoj haljini neobičnog kroja pokazala prezgodne noge!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Marić i sin - 3 Zdravko Marić i sin - 2 Zdravko Marić, Zlatko Dalić, Jakov Kitarović, Tomislav Madžar (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Zdravko Marić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) +6 Zdravko Marić sada i prije (FOTO: PIXSELL) Celebrity Svi su gledali u našeg posebno sređenog bivšeg ministra financija dok se šetao zagrebačkom špicom u društvu posebne osobe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene