Sad ju je sram!

Slavne glumice uskoro bi se mogle naći iza rešetaka: Jednoj prijeti kazna zatvora u trajanju od 20 godina!

Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Lori Loughlin (Foto: Getty Images) Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Lori Loughlin, Olivia Jade Giannulli (Foto: Getty Images) Lori Loughlin, Olivia Jade i Isabella Rose Giannulli (Foto: Getty Images) Lori Loughlin (Foto: Getty Images) +0 Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Galerija

Felicity Huffman i Lori Loughlin suočavaju se s mogućim kaznama zatvora za sudjelovanje u skandalu s upisima svoje djece na prestižna sveučilišta.

Američka glumica Felicity Huffman priznala je krivnju za umiješanost u skandal s plaćanjem mita za upise svoje djece na fakultet, inače najvećeg takvog skandala u američkoj povijesti. Zbog toga joj prijeti kazna zatvora u trajanju od čak 20 godina!

Pogledaj i ovo Heather Locklear (Foto: Profimedia) Druga strana glamura Pogledajte kako to izgleda kad slavni završe iza rešetaka, ovo su njihove zatvorske priče

Felicity je samo jedna od ukupno 50 osoba protiv kojih su podignute optužnice, među kojima su dobrostojeći roditelji i sportski treneri. Obzirom na to da je priznala krivnju tužitelji će predložiti manju kaznu pa tako postoji mogućnost da će dobiti godinu dana uvjetne kazne i novčanu kaznu od 20 tisuća dolara. 

"U potpunosti prihvaćam svoju krivnju i s dubokim žaljenjem i sramom zbog onoga što sam učinila, prihvaćam punu odgovornost za svoje postupke. Sramim se boli koju sam prouzročila svojoj kćeri, obitelji, prijateljima, kolegama i obrazovnoj zajednici. Želim se ispričati svima, a posebno učenicima koji svaki dan naporno rade kako bi se upisali na sveučilišta i njihovim roditeljima koji uz ogromne žrtve daju iskrenu podršku svojoj djeci"", stoji u službenoj glumičinoj izjavi. 

Podsjećamo, Felicity nije jedina glumica na tom popisu. U skandal je upletena i zvijezda popularne serije iz 80-godina "Puna kuća" Lori Loughlin i njezin suprug, modni dizajner Mossimo Giannulli.

Oni krivnju zasad nisu priznali, a navodno su platili iznos od 500 tisuća dolara kako bi zaobišli sustav i osigurali mjesta svojoj djeci na najboljim američkim sveučilištima, piše Daily Mail

Prema pisanju TMZ-a obzirom na uplaćeni iznos u slučaju nagodbe, njihova zatvorska kazna iznosit će između dvije i dvije i pol godine.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Getty Images) Jude Law (Foto: Getty Images) +3 Jude Law (Foto: Getty Images) Celebrity Miljenik žena s 46 godina prošetao u minijaturnim kupaćima pa pokazao nevjerojatne mišiće i top-formu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene