OSUĐENA PROŠLE GODINE

Slavna glumica fotografirana prije odsluženja kazne: Neprepoznatljiva bez šminke u sportskoj odjeći

Felicity Huffman (Foto: Profimedia) Felicity Huffman (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Felicity Huffman (Foto: Profimedia) Felicity Huffman (Foto: Profimedia) Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Felicity Huffman (Foto: Profimedia) +0 Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Galerija

Glumicu je sud kaznio s 250 sati rada u zajednici, 14 dana zatvora, novčanom kaznom od 30.000 dolara i uvjetnom kaznom jer je namještala rezultate testova svoje kćeri.

Glumica koju je proslavila uloga u seriji "Očajne kućanice" fotografirana je u nedjelju dok je išla na odsluženje društveno korisnog rada u ustanovu The Teen Project u Kaliforniji.

Pogledaj i ovo Lori Loughlin (Foto: Getty Images) Izgubljena bitka Glumačka zvijezda ide u zatvor jer je iskeširala milijune da upiše kćeri na prestižni fakultet

Felicity Huffman (57) sud je u rujnu 2019. kaznio s 250 sati rada u zajednici nakon što je dokazano kako je platila 15.000 dolara da se poboljšaju rezultati testova njezine kćeri kako bi ju lakše primili na fakultet. Glumicu su fotografirali u dobrom raspoloženju u crnim tajicama i majici s kapuljačom, a na glavi je imala slamnate šešire i sunčane naočale.

Kada joj je sud naredio društveno korisni rad, Felicity je odabrala The Teen Project (Tinejdžerski projekt) jer je htjela pomagati mladim ženama. Naime, riječ je o neprofitnoj organizaciji koja pomaže mladim ženama bez doma i onima koji su žrtve trgovine ljudima zbog seksualnih usluga. Glumičin prijatelj rekao je kako ona zaista želi pomoći, a da je osoblje ustanove u početku bilo neprijateljski raspoloženo prema njoj jer nisu znali koliko ozbiljno shvaća svoj rad.

"Većina ljudi se samo pojavi, odradi zadane sate i ode. Nisu predani tome i u potpunosti prisutni. Felicity je suprotnost njima", ispričao je glumičin prijatelj. Osim 250 sati društveno korisnog rada, Huffman je morala provesti 14 dana u zatvoru, platiti kaznu od 30.000 dolara i godinu dana je na uvjetnoj kazni.

Felicity je namještala rezultate ispita bez znanja kćeri Sophie (19), a osim nje ima i kćer Georgiju (17). Glumica je od 1997.u braku s kolegom Williamom H. Macyjem (69), koji je poznat po seriji "Shameless". Unatoč skandalu s fakultetima, Huffman je prošle godine odigrala uloge u filmovima "Tammy's Always Dying", "Otherhood" i miniseriji "When They See Us".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Reper Vojko Vrućina (Foto: IN Magazin) Celebrity Vojko V prvi put pokazao lijepu suprugu Anđelu i oduševio fanove: "Tko ti je ta mala?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene