Napeto, napeto

Krenula rasprava zbog gazde i radnika: ''Da se ja spuštam na tvoj nivo?''

Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Farma je bila u znaku rasprave, a Saša, Jurica, Ozren i Maja plasirali se u drugi polufinalni dvoboj.

Frane i dalje pokušava farmerima objasniti razliku između gazde i radnika, no čini se da se tu njihova mišljenja razilaze. Franino objašnjenje i reakcije farmera bile su svakakve i svakako ih pogledajte u videu!

Pogledaj i ovo Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Sve je otkriveno Farmer Ozren: ''Vidim određenu tugu u njegovim očima''

Ipak, iza Saše, Jurice, Ozrena i Maje je veliki dan pun uzbuđenja. Četvorka je to koja se borbom u današnjem poligonu plasirala u drugi polufinalni dvoboj. Matea je odustala već na paljenju vatre jer joj je ponestalo šibica, a Anica je izgubila kada ju je Maja preduhitrila u piljenju drva.

„Osjećaj je fenomenalan kad znam da ću se naći s dva dečka i jednom curom u polufinalu. Rado bih da se nađem s Juricom u polufinalu da mu razbijem onu stvar!“, rekao je Saša. „Sretna sam do kuda sam došla. Nemam zamjerke nikome. Ovih par dana ću uživati i ništa neću raditi! Zaista, moje srce je veliko k'o kuća!“, zadovoljna je Anica iako je njezina utrka za glavnom nagradom s današnjim poligonom završila. Maja je sigurna u sebe i ne boji se što je čeka borba s tri muškarca: „Stojim uz bok s tri muškarca i borit ću se i ja kao muškarac!“.

Iza Saše, Jurice, Ozrena, Maje, Matee i Anice je borba u poligonu od šest faza.

Tih šest faza zapravo su simbolične te su bazirane na nečemu što je farmerima bilo neophodno tijekom svog boravka na farmi. Prva faza poligona bio je labirint koji je predstavljao njihove teške trenutke kada su bili izgubljeni i kada im je bilo teško pronaći izlaz. U drugoj fazi farmeri su trijebili kukuruz koji im je bio glavna hrana za životinje. U trećoj fazi čekao ih je panj i pet cjepanica koje su morali nacijepati. U četvrtoj fazi cijepali su drva kako bi u petoj fazi mogli zapaliti vatru bez koje na farmi nisu mogli imati ni topli obrok, toplu vodu kao ni druženje oko peći. U petoj fazi farmeri su se morali spretno popeti preko lojtri kako bi došli do šeste, završne faze u kojoj ih je čekalo rušenje drveta, odnosno njihov glavni građevinski materijal na farmi od kojeg je i izrađena ograda koja je štitila cijelo imanje. Zelena zastavica je znak da je poligon završen kada bi farmer objesio obruč o drvo.
Saša je prvi završio svih šest faza poligona, a čini se kako im je najveći problem predstavljala vatra koju su trebali naložiti. „Sreća nije htjela biti na mojoj strani ovoga puta“, rekla je Anica. Jurica je drugi po redu završio poligon: „Jako istrošen, ali sam naučio veliku lekciju: „Ili ću ubiti ili ću biti ubijen. Nema treće!“, zadovoljan je Jurica. Za Juricom je uslijedio i Ozren. Velika borba vodila se između Anice i Maje, no Maja je ipak prva prepilila drvo i tako se plasirala u predfinalne igre. „Njezina podrška i njezino vikanje mi je davalo jaču snagu i lupala sam iz sve snage i evo izborila sam se!“, zadovoljna je Maja Mateinim navijanjem.

Predfinalnim igrama pristupaju Saša, Jurica, Ozren i Maja, a što ih očekuje, ne propustite doznati u novoj epizodi Farme!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vertigo Variete (Foto: Dnevnik.hr) Vertigo Variete (Foto: Anamaria Batur) Vertigo Variete (Foto: Anamaria Batur) Vertigo Variete (Foto: Dnevnik.hr) +1 Vertigo Variete (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Plešu u zraku i poručuju: "Hrvatska zaostaje za svjetskim plesnim trendovima barem 20-ak godina"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara (Foto: Dnevnik.hr) Andrea Šušnjara (Foto: Dnevnik.hr) Andrea Šušnjara (Foto: Dnevnik.hr) Andrea Šušnjara, pjevačica Magazina (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Andrea Šušnjara, pjevačica Magazina (Foto: Dnevnik.hr) - 2 inMagazin Andrea Šušnjara vješto skriva detalje o novom dečku, otkrila nam je hoće li zajedno provesti Božić
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene