nije im loše bilo!

Grubnićeve fotke iz 2007. pravi su hit zbog frizure koju je tada imao, a evo i s kojim se domaćim damama tada zabavljao na jahti!

Marko Grubnić Marko Grubnić Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 2 Vlatka Pokos Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 +11 Marko Grubnić - 5 Galerija

Marko Grubnić domaćoj javnosti već godinama je poznat kao stilist koji odijeva brojne domaće dame, a evo kako je izgledao 2007. godine kada je imao i drugačiju frizuru.

Marko Grubnić hrvatskoj je javnosti već dugi niz godina poznat kao modni stilist u kojeg povjerenje imaju brojne domaće dame, a kroz svoju je karijeru i on sam voli eksperimentirati i već je nekoliko puta mijenjao frizuru.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 6 Pa dobro to njemu ide! Grubnić podijelio urnebesnu snimku Blooma i Maje Šuput, pa pokazao i kako se on snašao kao dadilja: "Bit će najbolji ikad!"

Početkom 2000-ih godina kao mlađahan muškarac Grubnić je nosio kratko ošišanu kosu koja je bila obojana u plavo, a na fotografijama iz arhive družio se na jahti s ostalim poznatim damama hrvatske estrade poput Vlatke Pokos, Snježane Mehun i Matije Vuice.

Marko danas ne krije da se u međuvremenu podvrgnuo nekim estetskim korekcijama o čemu je iskreno progovorio.

"Istina je da neke stvari oko kojih sam, neću reći bio iskompleksiran, nego sam ih na sebi više primjećivao od ostalih, to sam popravio. Tih problema više nemam, a i u godinama sam kad se više ne opterećujem time, zadovoljan sam samim sobom. Nikad nisam skrivao da sam operirao nos", izjavio je jednom prilikom za IN Magazin.

Trenutno najviše vremena provodi kao osobni stilist naše pjevačice i voditeljice Maje Šuput, a Marko ima pune ruke posla s obzirom na konstantne Majine projekte na Novoj TV.

Krenulo je i snimanje nove sezone Supertalenta pa svi jedva čekaju vidjeti kakve je kreacije pripremio za Maju ovoga puta.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Iva Jerković Fani Stipković Iva Jerković Fani Stipković i Fernando Hierro +15 Fani Stipković Celebrity Pogledajte kako su poznate hrvatske ljepotice izgledale prije 15 godina na početku svojih uspješnih karijera!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin - 5 Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 7 +11 Marco Cuccurin - 3 Zanimljivosti Mladi hrvatski infuencer požalio se na jednu od popularnijih trgovina u Hrvatskoj: ''Nisu mi dali da isprobam žensku odjeću''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene