Novi život u Hrvatskoj

Iza njezina širokog osmijeha krije se tuga zbog teškog gubitka: "Nemam nikoga, to je nešto najtužnije što možete doživjeti!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Evgeniia Dobrynina Evgeniia Dobrynina Evgeniia Dobrynina Evgeniia Dobrynina Evgeniia Dobrynina Evgeniia Dobrynina Evgeniia Dobrynina Evgeniia Dobrynina Evgeniia Dobrynina Evgeniia Dobrynina +14 Evgeniia Dobrynina Galerija

Evgeniia Dobrynina je svojom plesnom točkom oduševila žiri i gledatelje Supertalenta, a njezina životna priča mnoge je rasplakala.

U petoj emisiji showa "Supertalent" istaknula se plesačica Evgeniia Dobrynina, koja se na pozornici pojavila zamaskirana u čistačicu.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Žiri nije ni slutio da je sljedeća kandidatkinja već pred njima i opušteno su ćaskali sve dok Evgeniia nije zaplesala uz glazbu, a tek kad je skinula odoru čistačice i kad se vidio njezin natjecateljski broj, shvatili su da gledaju točku.

Ono što je uslijedilo ih je oduševilo, Evgeniia je pokazala sve što je naučila od šeste godine, kada ju je mama upisala u plesnu školu i kad je počela učiti klasični balet, narodni ples i ostale stilove, te je u konačnici i diplomirala na Akademiji kulture i umjetnosti.

"Bilo je izvrsno, svidjela mi se koreografija, pozitiva, osmijeh, jako mi se svidjelo", komentirala je njezin nastup Maja Šuput.

"Osjećam tvoju rusku dušu, i to pogotovo tijekom dijela klasičnog baleta, i dok te gledam, vidim nešto iza tvog osmijeha", poručila joj je Martina Tomčić i bila je u pravu.

Evgeniijin životni put nije bio nimalo lagan.

"Nemam nikoga u svojoj obitelji jer sam ih sve izgubila. To je nešto najtužnije što možete doživjeti. Mamu sam izgubila ovog siječnja, pa sam još uvijek vrlo emotivna", priznala je Evgeniia, koja usprkos svemu ne gubi nadu i motivaciju.

"Sve što te ne ubije, ojača te. Mislim da je ponekad sasvim u redu biti sam sa sobom i slušati svoj unutarnji glas'', smatra.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Evgeniia Dobrynina (@diamondgirlszg)

U Hrvatsku je došla započeti novi život u novoj zemlji i otvorena je za sve prilike, a najveća joj je želja otvoriti vlastitu plesnu školu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nevin Augustine Nevin Augustine Nevin Augustine Nevin Augustine +4 Nevin Augustine Celebrity Prije nego što se zaljubio u Hrvaticu nije mogao pričati ni hodati: ''Htio sam si oduzeti život, a onda me majka zemlja izliječila!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Emilio Jose Alcantara Veliz - 1 Emilio Jose Alcantara Veliz - 2 Emilio Jose Alcantara Veliz - 3 Emilio Jose Alcantara Veliz - 4 +10 Emilio Jose Alcantara Veliz - 5 Celebrity S majkom svog sina razišao se jer je postao klaun, a onda se zaljubio u Riječanku sličnu sebi i ostao u Hrvatskoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene