Dokaz da je život čudo!

Prije nego što se zaljubio u Hrvaticu nije mogao pričati ni hodati: ''Htio sam si oduzeti život, a onda me majka zemlja izliječila!''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nevin Augustine Nevin Augustine Nevin Augustine Nevin Augustine Nevin Augustine Nevin Augustine Nevin Augustine Nevin Augustine +0 Nevin Augustine Galerija

Nevin Augustine je samouki plesač koji je za svoj nastup u "Supertalentu" od žirija dobio četiri "da", a u showu je ispričao i svoju potresnu životnu priču.

U petoj emisiji showa "Supertalent" gledatelji su imali priliku upoznati simpatičnog Nevina Augustinea iz Indije koji trenutno živi u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

U Hrvatsku je doselio zbog supruge Marije koju je upoznao kada je posjetila izložbu u njegovu rodnom gradu na kojoj je on nastupao.

"Ja sam plesao na otvorenju izložbe i ona je došla plesati sa mnom. I znate što me prvo upitala jer sam imao šiltericu i mišiće? Pitala me jesam li iz New Jerseya. Odgovorio sam joj da sam lokalac, postali smo dobri prijatelji i zaljubio sam se u nju. Rekla mi je da će me povesti u Hrvatsku kako bismo imali bolji život'', kazao je prije nastupa u "Supertalentu",

"U to sam vrijeme stvarno bila u to uvjerena", nadovezala se njegova supruga koja mu je bila pratnja u showu.

Pred kamerama su se prisjetili i jedne anegdote oko svojeg vjenčanja, a progovorili su i o izazovima s kojima se Nevin u Hrvatskoj suočava kao stranac.

''Na jutro našeg vjenčanja imao sam bradu dulju nego sad, a ona mi je rekla: 'Danas je naše vjenčanje Nevine, mogao bi obrijati bradu za mene''. Ako bi Isus Krist došao, što biste njemu rekli? Brate, ošišaj se i obrij bradu, pa onda dođi?. Ne sudite nikome, ja nisam Isus Krist, ali sam sin Isusa Krista", ispričao je Nevin.

''Ja mu govorim, tu smo u Hrvatskoj, daj malo skrati bradu. neće me ni čuti'', dodala je njegova supruga.

''Jesmo mi moderno društvo, ali čujem stvarno kada mu govore ružne riječi. Ne može doći do posla, mislim da Hrvatska i dalje nije otvorena toliko za strance, pogotovo za tamnopute strance. Došli smo iz Indije ovdje, ali nisam sigurna da je ovo bila dobra odluka'', zaključila je.

''Znam da imam samo jedan život i neću ga se odreći. Sa svime u životu treba se suočiti s osmijehom'', nadovezao se Nevin koji oduvijek voli ples jer ga on puni srećom, a prazni od boli.

Samostalno uči plesati breakdance, a svoj plesni stil bi opisao kao kombinaciju funky dancea, hip-hopa i indian dancea. Svugdje pleše, pjeva i nastoji druge učiniti sretnima i energičnima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nevin Augustine (@nevinaugustine007)

U Indiji se bavio glumom, plesom i javnim govorom te tvrdi da je u svom gradu celebrity. Voli svima donositi pozitivnu enrgiju, a to je pokazao i na pozornici "Supertalenta".

"Stvarno ste zanimljivi i vaša me energija doista zaokupila", komentirao je njegov nastup Janko Popović Volarić.

"Osjećate ritam i glazbu, ali više me zanima vaša priča, zašto imate Majku Terezu na ramenu?", pitala ga je Martina Tomčić.

''Ona je živjela za siromašne koji nemaju nikoga. Ja želim slijediti njezin primjer, najvažnije je dijeliti", kazao je, a zatim je ispričao svoju potresnu priču.

"Prije šest godina radio sam kao mornar na brodu i brod se sudario s drugim brodom. Tada sam ozlijedio glavu. Zbog ozljede mozga, ostao sam gotovo paraliziran. Oštetio mi se vid i nisam mogao govoriti. Izgubio sam posao i život kakav sam dotad imao. Jednog dana sam odlučio oduzeti si život. Otišao sam na plažu na vrh stijene i planirao skočiti. Odjednom se pojavio jedan čovjek i pitao me zašto plačem, a ja sam mu rekao da gleda svoja posla i ne ometa me. On mi se približio i zagrlio me. Pitao me imam li krov nad glavom, rekao sam 'da', zatim me pitao imam li što jesti kad sam gladan, pomislio sam kako su mi otac i brat ribari, imam najbolju ribu, a onda me pitao imam li nekoliko ljudi koji me vole. Sjetio sam se kako kad god plačem kod kuće, moji roditelji plaču sa mnom. Rekao sam mu da imam, a onda mi je rekao. 'Ti si najsretnija osoba na ovom svijetu'", kazao je Nevin koji se sa 17 godina počeo se školovati za pomorca, a s 18 godina dobio je prvi posao na brodu gdje je radio osam godina.

''Moj život je čudo. Nakon toga mi se sve promijenilo, pa tako i moj pogled na život. Odlazim u šumu i na plažu meditirati. Majka zemlja me izliječila", dodao je.

"Upravo sam shvatila koliko sa danas bila glupa, cijeli dan sam se žalila koliko sam umorna, a sada sam shvatila da sam najsretnija djevojka na svijetu", zaključila je Maja Šuput nakon što je poslušala njegovu priču.

"Sad sam sigurna da vaš talent nije ples nego želja za preživljavanjem. Potakli ste me na razmišljanje, po prvi put neću suditi prema nastupu, vaša se priča treba čuti, za vašu životnu priču od mene imate da", komentirala je Martina.

"Po prvi put u mom životu reći ću da se u potpunosti slažem s Martinom, imate moju podršku i da!" kazao je Davor Bilman.

"Čovjek je uspio mene i Davora dovesti u ljubav, pa čovjek je genij", nadovezala se Martina.

Nevin je s pozornice "Supertalenta" išetao s četiri "da" od žirija što mu je osiguralo daljnji prolazak u show.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput za vrijeme Marka Lukača - 4 Maja Šuput, Janko Volarić Popović, Antonio Mitar Maja Šuput Maja Šuput +8 Maja Šuput Celebrity Šuput jako rijetko vidimo u hlačama: Osvanula u najšarenijoj kombinaciji dosad koju je zapečatila zlatnim lancima!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mira Pišćetek Mira Pišćetek Mira Pišćetek Mira Pišćetek +4 Mira Pišćetek Celebrity Hrvatska Susan Boyle: Od svog velikog sna nikad nije odustala, a ova snimka dokaz je da za ostvariti cilj nikad nije kasno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene