javile se i druge žrtve

Otkrila stravične detalje iz veze s kontroverznim pjevačem o kojima je dosad šutjela, vezu su počeli kad je njoj bilo 18, a njemu 36

Marilyn Manson (Foto: Getty Images) Marilyn Manson (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marilyn Manson (Foto: Getty Images) Galerija

Evan Rachel Wood na Instagramu je otkrila da ju je Marilyn Manson zlostavljao dok su bili u vezi.

Glumica i aktivistica Evan Rachel Wood (33) u prošlosti je već govorila o zlostavljanju koje je proživljavala s bivšim dečkom, no tek je sada otkrila o kome se radi.

Pogledaj i ovo Marilyn Manson i Dita Von Teese (Foto: Getty Images) Istraga je u tijeku Policija upala u kuću kontroverznog pjevača, zaplijenili dokaze mučnih optužbi koje je podnijelo više žena?

"Ime mojeg zlostavljača je Brian Warner, svijetu poznatiji kao Marilyn Manson", započela je svoju objavu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

"Počeo me pripremati dok sam bila tinejdžerica i godinama me stravično zlostavljao. Isprao mi je mozak i manipulacijom doveo u položaj podčinjenosti. Dosta mi je života u strahu od osvete, klevete ili ucjenjivanja. Tu sam kako bih razotkrila opasnog čovjeka i prozvala mnoge industrije koje ga podržavaju prije nego što uništi više života. Suosjećam s mnogim žrtvama koje više ne trebaju šutjeti", napisala je i izazvala lavinu komentara podrške, a javile su joj se i druge žene koje je Manson navodno zlostavljao, prenosi Vanity Fair.

"Sada mi je jasno da je nakon mene nastavio zlostavljati i druge, i više ne mogu šutjeti i dopuštati da se ovo događa. Brian Warner mora odgovarati za svoja djela", napisala je jedan od žena koja je također Mansona optužila za zlostavljanje.

"Bilo me strah privući pažnju na sebe kako bih izbjegla ponovno završiti na njegovu nišanu. Način na koji ma trenirao izazvao mi je brojne mentalne probleme i PTSP, koji su utjecali na moj osobni i profesionalni život, samopouzdanje i ciljeve. Izvukao se iako je uništio ljudima živote", napisala je druga Mansonova žrtva.

"Imam noćne more, PTSP, anksioznost i poremećaj pozornosti. Stalno pokušavam sprati njega sa sebe. Istupila sam jer se nadam da ćemo ga konačno uspjeti prisiliti da prestane", komentar je još jedne žene koju je Marilyn zlostavljao.

Wood je Mansona upoznala kada joj je bilo samo 18 godina, a njemu je u to vrijeme bilo 36. Vezu su započeli 2006. godina, nakon što je pjevač prekinuo s Ditom Von Teese. Šuškalo se da je za njihov prekid bila kriva upravo mlađahna glumica koju su zbog toga u to vrijeme ljudi čak i znali osuđivati na ulici. Manson i Wood prekinuli su 2010. godine.

Glumica je u prošlosti otkrila i da je jednom bila silovana u vezi, a s obzirom na to da je tada zatajila ime svojeg silovatelja, mnogi su sada zaključili da se radilo upravo o Mansonu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene