Ukrala show!

Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

Ella Dvornik Ella Dvornik Slaven Branislav Babić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja Ella Dvornik i Kristina Burja Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik +19 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik pojavila se na dodjeli nagrada Elle Style Awards 2022. u golišavom izdanju u kojem je bila mamac za poglede.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik ukrala je show na dodjeli nagrada Elle Style Awards 2022. u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

Na događaju koji je okupio brojne poznate Hrvate Ella se pojavila u potpuno prozirnoj majici ispod koje nije nosila grudnjak, pa su u prvom planu bile njezine bujne grudi.

Sako koji je nosila preko majice uspješno je pokrio strateške dijelove, iako je izgledalo kao da će se svakog trena rastvoriti i otkriti previše.

Na dodjeli se družila s dizajnericom Kristinom Burjom, koja stoji iza brenda Krie Design i čiju je kreaciju nosila, a pozirala je i s glumicom Petrom Kurtelom.

Inače, Ella je prošle godine na svojem kanalu na YouTubeu priznala da je povećala grudi.

"Oduvijek sam imala male, a ono što je bilo specifično, široke. Uvijek sam nosila košaricu C i to mi je odgovaralo, pogotovo u mlađim danima. Nikad se nisam mogla zamisliti s većim cicama. Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego sam se ispumpavala. Kad sam prestala ispumpavati, lijeva je ostala veća od desne", ispričala je te otkrila i kako je reagirala kada se nakon operacije prvi put pogledala u ogledalo.

"Kad sam se prvi put vidjela, ja sam se us**la jer su bile preogromne. Međutim, tako to izgleda kad se tek napravi. Imam dva različita implantata. Sada sam košarica D, nisam previše otišla u veličinu, više mi je napravljena masa. I mogu vam reći da je to usporedivo s carskim rezom. To je užasno bolna operacija i ne bi mi palo na pamet više ikad ići na korekciju", priznala je Ella.

Osim povećanja grudi na listi Ellinih poznatih estetskih zahvata su i korekcije nosa, zaleđivanja masnog tkiva, a redovito prima i injekcije botoksa.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Juričić i Iva Šulentić Filip Juričić Filip Juričić i Nika Dogan Filip Juričić +12 Filip Juričić - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je jedan od naših najzgodnijih glumaca izgledao prije 17 godina, tada je ljubio i poznatu Hrvaticu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene