''idemo kratko, ljudi!''

Ella Dvornik više nije plavuša, a i skratila je kosu: ''Tko je ova djevojka? Super ti je boja!''

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Danijela i Ella Dvornik Ella i Danijela Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +20 Ella Dvornik - 1 Galerija

Ella Dvornik u novoj objavi pratiteljima se pohvalila novom frizurom.

Ella Dvornik često mijenja svoju boju ili dužinu kose, a njezini pratitelji to uvijek s veseljem dočekaju i komentiraju. 

Sada je objavila niz fotografija u kojima je pokazala kako je skratila svoju kosu na dužinu iznad ramena te ju obojila u nijansu kestena.

"Ma idemo kratko ljudi!!! Osušim i gotovo! Naravno da sam ubacila i ekstenzije za volumen! Ali ne mogu opisati koliko sam zavoljela kraću kosu. Jeste vi team duga ili kratka?", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Ma tebi sve super stoji i boje i dužine, sve ti je top", "Tko je ova djevojka", "Super ti je boja", "Ulalala", samo su neki od komentara.

Koji ste vi tim?

  • duga kosa
  • kratka kosa

Ukupno glasova:

"Uvijek volim kad idem iz jedne krajnosti u drugu. Iz tamnosmeđe u bijelo, tad mi je najdraže jer mi je to tad šok. Jako volim bijelu kosu, ali mi je teško održavati. Kad sam cijela neprirodna barem da kosa izgleda prirodno. Ne znam postoji li išta više što je prirodno na meni",  ispričala je Ella nedavno u podcastu 'Make up my day' Jelene Perić.

Ella i s uskoro bivšim surpugom Charlesom dijeli roditeljske obveze, zajedno sudjeluju u odgoju svojih djevojčica i zajedno žive, a sve to dok su u procesu razvoda. Da se razvode potvrdila je sama Ella, i to nakon što su proveli zajedno 10 godina, od čega četiri u braku, a dobili su i dvije kćeri, Balie i Lumi. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja o toj temi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +26 Aleksandra Prijović Celebrity Srpska žena senzacija ruši rekorde i u Sarajevu, ovo se u Bosni i Hercegovini dogodilo prvi put: ''Pa dobro, ženo, što ti radiš? Možeš prijeći na stadione!''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 9 +29 Jelena Karleuša - 10 Celebrity Karleuša izvela seksi ples u badiću koji jedva prekrio najintimnije dijelove tijela: "Ja da izgledam kao ti ja bi hodala gola svuda!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene