Nakon 28 godina

Planirali su vjenčanje, ali umjesto toga pokopan je pokraj svojeg oca, njegova se zaručnica oglasila prvi put nakon stravične tragedije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eliza Hutton oglasila se prvi put nakon smrti Brandona Leeja, od koje je prošlo 28 godina.

Zaručnica glumca Brandona Leeja, koji je tragično preminuo na snimanju svojeg filma "Vrana", Eliza Hutton, oglasila se prvi put nakon njegove smrti, i to kako bi upozorila i pozvala na vrlo važnu stvar.

Danas 57-godišnja Eliza je u javnosti progovorila prvi put nakon 28 godina, na što ju je potaknula tragedija slična onoj u kojoj je i njezin Brandon izgubio život. Zato je htjela svima poručiti kako se nesreća u kojoj je Alec Baldwin slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Suozu mogla izbjeći.

"Prije dvadeset i osam godina slomila sam se od šoka i tuge zbog gubitka ljubavi svog života, Brandona Leeja, što je bilo tako besmisleno. Srce me sada ponovno boli zbog supruga Halyne Hutchins i za sve one koje je ova tragedija pogodila, a mogla se izbjeći. Pozivam sve one na visokim položajima da naprave promjene i razmotre alternativu pravom oružju na setovima", izjavila je Eliza za magazin People.

Prije nekoliko dana je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografiju nje i Brandona snimljenu 1992. godine u Veneciji, kada su se bili zaručili.

"Pištolj kao rekvizit ne postoji", napisala je u opisu, a fotografije pogledajte OVDJE.

Par se planirao vjenčati 17. travnja 1993. godine, nakon što je film "Vrana" trebao biti snimljen. Međutim, Brandon je ubijen na setu 31. ožujka tijekom posljednjeg tjedna snimanja, i to kada je snimao scenu u kojoj umire i kada je kolega u njega ispalio metak iz pištolja koji je trebao biti napunjen samo ćorcima.

Mjesecima su kružile priče o ovoj tragediji i kako su se uopće pravi meci našli u pištolju koji je trebao biti prazan ili napunjen s onim lažnima. No službena je istraga utvrdila da je njegova smrt bila nesretan slučaj i posljedica nepravilne provjere oružja.

Film "Vrana" svoju je premijeru doživio godinu dana kasnije, a dodatne scene za kraj snimljene su naknadno.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene