''Napadao je posadu...''

Pjevač o kojem se trenutno priča u Hrvatskoj doživio je incident na zadnjem letu, jedan putnik opisao je što se događalo!

Ed Sheeran Ed Sheeran Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Sheeran - 10 Ed Sheeran - 7 Ed Sheeran - 9 Ed Sheeran - 8 Ed Sheeran - 6 Ed Sheeran - 5 Ed Sheeran - 4 Ed Sheeran - 3 Ed Sheeran - 2 Ed Sheeran - 1 +19 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 13 Galerija

Ime Eda Sheerana trenutno je pravi hit u Hrvatskoj, a omiljeni pjevač nedavno je umalo nastradao u letu zrakoplovom zbog jedne osobe.

Ed Sheeran putovao je avionom od Miamija do aerodroma Heathrow u Londonu, a za vrijeme devetosatnog leta dogodio se incident s pijanim putnikom koji je napadao posadu.

Putnik je bio pijan i zahtijevao još alkohola, što je posada odbila. Na to je on reagirao uvredama, a putnici su snimili njegov ispad.

''J*bite se, k*čke. Maknite svoja dosadna lica iz mog j*benog vidokruga'', vikao je škotski pijani putnik. U jednom trenutku navodno je ispuštao i majmunske zvukove na putnike i posadu.

Na letu je bio i policajac u civilu pa je pomogao s ostalim putnicima obuzdati alkoholiziranu osobu i vezati ga za pomoćno sjedalo. Putnici su se bojali da bi se kapetan mogao okrenuti nazad za SAD, ali nakon slijetanja u London, šestorica naoružanih policajaca ušla su u zrakoplov i uhitila čovjeka.

Prije polaska, Ed je pristao fotografirati se s Danom Haughianom na aerodromu u Miamiju. Dan je kasnije opisao što su nakon fotografije doživjeli u avionu.

''Sve je jednostavno bilo kaos. Stvari koje je ovaj tip radio i govorio bile su opscene. Kada su mu odbili dati piće, počeo je ispuštati majmunske zvukove i gestikulirati prema kabinskom osoblju. Riječi koje su izlazile iz njegovih usta bile su gore nego što bi ih čuli na nogometnoj utakmici. Imao je sreće da ga nitko nije nokautirao. Svi su bili užasnuti. Bilo je puno djece koja su gledala'', kazao je Dan, piše The Sun.

Dan, koji se vraćao s poslovnog puta, rekao je da čak i kad je bio obuzdan, od njega nitko nije mogao spavati tijekom leta u trajanju od 9 sati.

''Tip je sigurno bio pijan kad se ukrcao jer ga je posada odbila poslužiti nakon samo sat vremena. U jednom trenutku nam je rečeno da bi mogli biti preusmjereni, a i pilot je čak došao pokušati umiriti putnika. Nadam se da će biti prikladno kažnjen. Nitko se ne bi trebao tako ponašati", dodao je.

Inače, Ed Sheeran je trenutno vrlo popularan u Hrvatskoj jer je prije nekoliko dana najavio veliki koncert sljedeće godine na zagrebačkom Hipodromu. Ulaznice su puštene u prodaju, a sudeći po svemu, ovaj Irac vrlo će brzo ispuniti cijeli Hipodrom.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Fox - 6 Julia Fox - 5 Julia Fox - 4 Julia Fox - 2 +19 Julia Fox - 3 Celebrity Izvirilo joj je baš sve u ovoj neukusnoj haljini koja na prvu djeluje pristojno, ali kad spustite pogled...

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina 2005. godine - 5 Severina 2005. godine - 3 Severina 2005. godine - 4 Severina 2005. godine - 6 +25 Severina 2005. godine - 2 Nekad i sad Ovako je Severina izgledala 2005. kad je imala 33 godine, mnogi se i ne sjećaju da je nekad nosila ovu frizuru!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene