"Gospođa na bazenu"

Ecija Ojdanić pokazala figuru u bikiniju pa izazvala podijeljena mišljenja, a na kritike je imala spreman odgovor

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Bojan Zibar/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić +0 Ecija Ojdanić Galerija

Ecija Ojdanić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira pored bazena u kupaćem kostimu pa je izgledom podijelila mišljenja svojih pratitelja.

Naša kazališna, filmska i televizijska glumica Ecija Ojdanić (47) poznata je pobornica sportskog načina života, što se na njoj itekako vidi.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić - 1 ''dan kad sam postala...'' Naša glumačka zvijezda pohvalila se velikim uspjehom: ''Osjećam se, ne kao kneginja Hrvatske, već kao kraljica svita!''

Kao strastvena trkačica, Ecija je zadnjih godina svoju liniju dovela do savršenstva, a sada je pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu.

"Gospođa na bazenu", napisala je glumica u opisu fotografije koju je objavila na svojem Instagramu i na kojoj pozira uz bazen u prugastom bikiniju. Uslijedila je lavina komplimenata na račun njezine figure, no neki su bili i drugačijeg mišljenja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

"Pretjerano ste izgubili kilograme, a to nažalost nikome ne stoji", napisala joj je jedna pratiteljica na što joj je Ecija uzvratila: "Žena nikad dovoljno bogata, nikad dovoljno mršava."

"Što se kilograma tiče, svatko odlučuje za sebe. Po mojem ukusu, koji kilogram više ne bi škodio, ali najbitnije da se vi dobro osjećate u svojoj koži i da ste vi zadovoljni", još je jedan komentar na koji je Ecija imala spreman odgovor. "Tako je, a ja sam prezadovoljna", napisala je glumica.

"Savršena linija i izgled", "Ovako se elegantno stari, bez pretjerivanja u estetskim tretmanima i s osmjehom na licu", "Forma za desetku", "Pravi sportski tip", "Vidi se da vježbate i da ste zadovoljni sobom", pisali su joj pratitelji koje je oduševila Ecijina linija, a fotka je skupila i na tisuće lajkova.

Inače, glumica se nedavno na Instagramu pohvalila kako je otrčala nevjerojatnih 29 kilometara u sklopu priprema za svoj drugi maraton u životu, a tom se prilikom prisjetila i prvog koji je otrčala 2017. godine.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Josip Radeljak (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Ena Begović (Foto: Screenshot) +3 Ena Begović (Foto: Screenshot) Celebrity Lijepa Lana sve više nalikuje na svoju majku Enu Begović, a Dikan se nedavno pohvalio njezinim najnovijim uspjehom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene