prava ljubav

Rijetka fotka Doris Dragović sa suprugom izazvala je pravo oduševljenje, izgledaju baš zaljubljeno i nakon 32 godine braka!

Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović - 2 Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) Doris Dragović (Foto: Promo) Doris Dragović (Foto: Promo) Doris Dragović (Foto: Promo) Doris Dragović (Foto: Promo) +0 Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Galerija

Doris Dragović je objavila rijetku fotografiju s bivšim vaterpolistom Marijom Budimirom, s kojim je u braku od 1990. godine.

Splitska glazbena diva Doris Dragović od 1990. godine u sretnom je braku s bivšim vaterpolistom Marijom Budimirom, no rijetko ih imamo priliku vidjeti skupa.

Pogledaj i ovo Doris Dragović opravdanje ih nije utješilo Obožavatelji Doris Dragović razočarani zbog prekinutog koncerta u Zagrebu: "Tri sata se borite, je li tako teško sve odraditi i pripremiti ranije?"

Sada je Doris na Facebooku podijelila jednu njihovu zajedničku fotografiju, uz koju mu je posvetila i romantičnu poruku.

"Ti si čovjek za mene, ja sam žena za tebe, moja si pjesma i rame za plakanje! I pisma i ljubav traju od 1989.", napisala je uz fotku uz koju je označila i kako se osjeća voljeno.

"Prekrasni ste par", "Prava ljubav", "Predivni", "Lijepo vas je vidjeti zajedno", samo su neki od brojnih komentara ispod fotke koja je skupila i više od tri tisuće lajkova.

Podsjetimo, Dragović i Budimir upoznali su se 1989. godine dok je ona još bila pjevačica u usponu, a on bio mlad i perspektivan vaterpolist. Zaljubili su se na prvi pogled te su se vjenčali 28. travnja 1990. u Splitu u crkvi Sv. Ante na Poljudu, a iste godine dobili su i svoje jedino dijete, sina Bornu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Iva Šarić - 3 +0 Iva Šarić Celebrity Atraktivna zaručnica Brune Petkovića u badiću pokazala savršenu liniju, otkrila je i gdje se trenutno nalazi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene