Puni baterije na Hvaru!

Mini badić Donne Vekić otkrio isklesano tijelo bez mane, treninzi su se očito isplatili!

Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) +1 Donna Vekić (Foto: Instagram) Galerija

Hrvatska tenisačica Donna Vekić pokazala isklesano tijelo u mikro badiću.

Mlada hrvatska tenisačica Donna Vekić, koja se može pohvaliti titulom jedne od najperspektivnijih tenisačica svijeta, nakon naporne teniske sezone uživa u zasluženom odmoru. 

Pogledaj i ovo showbuzz Kakvo tijelo! U kričavom bikiniju nije prošla nezapaženo!

Osječanka puni baterije na sunčanom Hvaru gdje na Plamižani uživa u kupanju i sunčanju, a svakodnevno svoje obožavatelje oduševljava prekrasnim prizorima svojeg odmora.  

Osim tenisa, ova je sportašica na Instagramu pokazala kako vrijeme "ubija" i SUP-anjem kao i jogom, a fanovima je posebno upalo u oko njezino isklesano tijelo. Na jednoj je fotki lijepa Donna pozirala u vodi, a na sebi ima samo mikro bijeli bikini koji je znatiželjnim pogledima otkrio da se njezini naporni treninzi itekako isplate. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When Manic Monday is not so manic for you 🥺😕🤷🏼‍♀️

Objavu dijeli Donna Vekic (@donnavekic)

Ne zna se tko je fotkao našu tenisačicu, ali nagađa se da se radi o 12 godina starijem švicarskom tenisaču Stanislasu Wawrinki, s kojim je donedavno naša Donna bila u vezi. Ipak, već nekoliko mjeseci par se ne pojavljuje u javnosti zajedno, pa se počelo šuškati o prekidu, no ni Donna ni Stanislas to nisu potvrdili. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧘🏼‍♀️🏄🏼‍♀️💆🏼‍♀️🐙🍉🇭🇷 #croatiafulloflife

Objavu dijeli Donna Vekic (@donnavekic)

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Antonija Mišura Sandrić (Video: IN Magazin) Celebrity Najljepša hrvatska košarkašica blista od sreće: "Hvala ti, Bože, što si mi dao šansu..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene