Velike vijesti

Najljepša hrvatska košarkašica blista od sreće: "Hvala ti, Bože, što si mi dao šansu..."

Antonija Mišura Sandrić (Video: IN Magazin) Antonija Mišura Sandrić (Video: IN Magazin) In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Antonija Mišura Sandrić (Video: IN Magazin) Galerija

Poznata košarkašica Antonija Sandrić, djevojački Mišura, i njezin suprug Marko Sandrić očekuju prinovu u obitelji.

Veliko veselje u slavnoj hrvatskoj košarkaškoj obitelji. Predivan bračni par, Marko Sandrić i Antonija Sandrić, djevojački Mišura, očekuju svoje prvo dijete. Sretnu vijest Antonija je sa svojim bližnjima kao i obožavateljima podijelima na Instagramu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Fotografije govore sve Nema više skrivanja, uistinu je trudna!

Na fotki kojom je najavila veliku vijest pozira sa suprugom, držeći u ruci sliku s ultrazvuka. 

"Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti, dragi Bože, što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka", napisala je košarkašica i u hashtagu otkrila da je u 12. tjednu trudnoće.

Prema tome, dijete bi trebalo doći na svijet početkom sljedeće godine. Podsjetimo, najljepša hrvatska košarkašica cijeli život poznaje Marka, zaručili su se 2013., a svoju su vezu okrunili brakom 2015. u katedrali svetog Jakova u Šibeniku. 
 
Sportašica je postala poznata javnosti zbog svoje ljepote, a čitatelji američkog portala Bleacherreport 2012. proglasili su je najljepšom sportašicom Olimpijskih igara u Londonu.
 
1/14 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) George Clooney i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) +9 George Clooney i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Celebrity Bivši supružnici Brad i Jen tajno se sastali, slavni zajednički prijatelj poduzima sve da ih opet spoji?
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene