To nije sve...

Otkriveno još detalja oko rođenja malog princa!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Rekla je da je sve bilo jednostavno, te da nije bilo nikakvih komplikacija', otkriva bliski izvor Vojvotkinje od Cambridgea.

'Kate Middleton je imala savršen prirodni porod, sve je prošlo u najboljem redu', otkrio je bliski izvor detalje iz bolnice u kojoj je Vojvotkinja od Cambridgea rodila princa Georgea.

Pogledaj i ovo Princeza Kate Middleton s djecom Na sve je mislila Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

'Rekla je da je sve bilo jednostavno te da nije bilo nikakvih komplikacija. Željela je prirodni porod pa je sretna što je sve bilo onako kako je planirano', otkriva jedna njezina prijateljica za Vanity Fair.

>> Pippa Middleton već mjesecima zaručena? Planira se još jedno vjenčanje...

Prema pisanju istog časopisa, fotografi koji su danima dežurali ispred bolnice u kojoj je bila Kate zajednički su odlučili kako je neće slikati dok u ranim jutarnjim satima ulazi u bolnicu jer nije primjereno snimiti je u tom izdanju.

Naravno, i po prvom izlasku iz bolnice dočekali su je novinari, a tada je svijetu pokazala novog princa. Za tu priliku Kate je sama odabrala haljinu, a njezina frizerka cijeli mjesec je dežurala kako bi bila spremna za uređivanje vojvotkinje u trenutku kad kraljevska obitelj odluči pokazati princa.

'Kako joj je trbuh još bio zaobljen, Kate je odabrala haljinu koja to nije skrivala jer je smatrala kako to nema smisla, svi znaju da je tek rodila i da ima obline', otkriva prijatelj.

Kraljevska obitelj malenog princa navodno planira krstiti u listopadu kad se kraljica vrati iz Škotske, a zanimljivo je da će kraljevska beba imati šest kumova prema tradiciji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene