carpool na dalmatinski

Debela Barbara provozala Jolu: "Ne volim seljačiju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simpatična vlogerica Debela Barbara snimila je svoju inačicu popularnih "carpool karaoka" i to s Jolom. Što joj je splitski pjevač sve otkrio? Pogledajte u videu!

Od nečega se treba živjeti, a posao odrađen od srca je osjetno bolji od onoga odrađenog isključivo zbog novca. To potvrđuje i omiljeni splitski pjevač Joško Čagalj Jole koji na svojim koncertima publici često govori "Hvala vam od srca!". Svaki put kada to izgovori imam razloga vjerovati da on to stvarno i misli.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole "Nije to šala!" Video u kojem Jole pleše sa svojom prekrasnom kćeri postao je pravi hit, neki nisu znali da joj je on tata: "Pogledala ovaj video sto puta!"

Niti ja niti itko od mojih prijatelja ne može se sjetiti Jolinog koncerta koji se nije toliko odužio da su ga čak i članovi benda napustili. Unatoč tome on bez problema ostane sam na bini prateći sam sebe na klaviru.

Jole je tu za publiku i tako se i postavlja. Zašto unatoč popularnosti u kojoj uživa nije izgubio skromnost i na ljude ne gleda s visoka, kakvu atmosferu želi na svojim koncertima, ali i odgovore na brojna druga pitanja potražite u videu mog veselog druženja s Jolom. Carpool karaoke s Debelom Barbarom uljepšati će vam početak tjedna.

P.S. Nađite što više razloga za snimanje nastavka i ostavite ih u komentarima. Tko zna, možda vas opet iznenadim novom dozom veselog druženja.

Debelu Barbaru pratite na njezinom You Tube kanalu i Instagramu!

Ovdje možete pročitati intervju s Debelom Barbarom: Debela Barbara: Upoznajte YouTube blogericu koja nasmijava čitavu regiju!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene