Buran privatni život

Glumac iz kultne serije završio je na odvikavanju od seksa, a danas se ne odvaja od 33 godine mlađe djevojke

David Duchovny David Duchovny Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Duchovny i Monique Pendleberry - 2 David Duchovny i Monique Pendleberry - 1 David Duchovny i Monique Pendleberry - 3 David Duchovny David Duchovny David Duchovny - 2 David Duchovny - 1 David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) +6 David Duchovny (Foto: Profimedia) Galerija

David Duchovny i Monique Pendleberry pojavili su zajedno na premijeri filma "You People" u Los Angelesu.

Američki glumac i zvijezda kultne serije "Dosjei X" David Duchovny pojavio se na premijeri svojeg novog filma "You People" u Los Angelesu, na koju ga je dopratila njegova mlađahna djevojka Monique Pendleberry.

Pogledaj i ovo Gillian Anderson (Foto: IMDB) Prošlo je 28 godina! Pogledajte kako danas izgledaju Scully i Mulder, omiljeni dvojac iz serije koja je nekima ledila krv u žilama

62-godišnji David i 29-godišnja Monique držali su se za ruke na crvenom tepihu dok su pozirali fotografima, u usklađenim odjevnim kombinacijama. On je za tu priliku odabrao tamne hlače, majicu i sako, a ona je dodatne poglede privlačila u odijelu i čipkastom topiću koji je nosila ispod njega.

Par je zajedno od 2017. godine nakon što su se upoznali u trgovini SunLife Organics Juicery, čiji je vlasnik Davidov prijatelj Khalil Rafati, a u kojoj je Monique radila.

David je prethodno bio u braku s 56-godišnjom glumicom Téom Leoni,koji je potrajao od 1997. do 2014. godine. Razišli su se prvi put 2008. godine kada se glumac prijavio u rehabilitacijski centar za liječenje ovisnosti o seksu. Nakon pomirenja 2011. ponovno su se razišli, a razvod je finaliziran 2014. godine. Par ima 23-godišnju kćer West i 20-godišnjeg sina Kyda.

Glumac je svjetsku slavu stekao u kultnoj seriji "Dosjei X", u kojoj je igrao glavnu ulogu zajedno s Gillian Aderson, a od tih je vremena prošlo već gotovo 30 godina. Glumi se vratio prošle godine, nakon što je prije pet godina odlučio uzeti pauzu te se posvetiti pisanju i pjevanju. Osim u "Dosjeima X", velik je uspjeh postigao i u seriji "Kalifornikacija" kao Hank Moody.

Uz uspješni poslovni, imao je poprilično buran privatni život. 2008. godine priznao je da se prijavio u rehabilitacijski centar zbog ovisnosti o seksu, a iste je godine njegov glasnogovornik objavio kako se nekoliko mjeseci ranije rastao od supruge Tee. Mediji su često nagađali kako je često varao suprugu, no nikada nisu postojali čvrsti dokazi za to. S Teom je i danas u dobrim odnosima zbog djece, a bivšoj je plaćao i alimentaciju u iznosu od 40 tisuća kuna mjesečno.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 1 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 2 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 4 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 3 +26 Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Celebrity U rijetkim zajedničkim izlascima svi se okreću za njima, no ono zbog čega plijene najveću pozornost njemu nimalo ne smeta

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Golišavo izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Prozirna tkanina otkrila je više od očekivanog, nemoguće je bilo ne okrenuti se za njom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene