Iskreno priznala

'Već smo 15 godina skupa, pred oltar ćemo kada svi dignu ruke od nas'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović i Petar Grašo su definitivno jedan od dugovječnijih parova na našoj estradi.

Splitska pjevačica, koja je ovogodišnjim nastupom na Splitskom festivalu osvojila simpatije mnogih, otkrila je kako je nedavno proslavila - 18 godina od prvog susreta s Grašom.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović "Ostat ću uvik isti..." Isplivale fotografije Danijele Martinović iz vremena dok je bila s Grašom koje dokazuju da se on po jednoj navici od tada nije puno promijenio!

>> Iza kulisa Splitskog festivala - evo što smo snimili!

'Petra sam upoznala prije 18 godina, a već 15 smo u vezi! Nismo opterećeni brakom. Ako to i učinimo, bit će to kad se svi budu najmanje nadali i kad već svi dignu ruke od nas. Dapače, zajedno smo jer se volimo i jer nam je lijepo, što je puno više od utega obaveze. Najgluplja rečenica koju često čujem je – moram spasiti brak. Ma čemu spašavati nešto što nije dobro. Kad više nema ljubavi, ne treba se zavaravati', za Gloriju je rekla 41-godišnja Danijela Martinović.

Svoju 18. godišnjicu Danijela i 37-godišnji Grašo su proslavili u Udinama, s prijateljiima. Nakon što je nastupila na Splitskom festivalu, kaže kako je sada vrijeme za punjenje baterija. Tako će uživati u njihovoj oazi – vikendici pokraj Marine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene