Prati ga kolega

Cristianu Ronaldu uspjelo je nešto što dosad nikome nije, a na dobrom je putu da obori još jedan zanimljiv rekord!

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 7 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 6 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) +5 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Galerija

Cristiano Ronaldo postao je prva osoba koja je dosegla 500 milijuna pratitelja na Instagramu.

Nogometaš Cristiano Ronaldo već je neko vrijeme najpraćenija osoba na Instagramu, a sada je na društvenoj mreži oborio još jedan rekord.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Baš poput tate..." Ronaldova Georgina u teretani ponosno istaknula omiljeni adut, a na treningu je imala i baš posebno društvo

Nogometaša od ovog tjedna na Instagramu prati više od 500 milijuna ljudi, što nikome dosad nije uspjelo.

Ronaldo je na dobrom putu da obori još jedan rekord na društvenoj mreži zbog fotografije na kojoj mu se pridružila još jedna nogometna zvijezda.

Radi se o Leu Messiju, s kojim je pozirao pred objektivom legendarne Annie Leibovitz za kampanju brenda Louis Vuitton, a nogometaši su zaigrali šah na kovčegu s prepoznatljivim uzorkom luksuznog brenda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

S više od 38 milijuna lajkova, ovo je u samo nekoliko dana postala druga najlajkanija fotografija u povijesti Instagrama, a na prvom mjestu je slika jajeta iz 2019. koja ima više od 55 milijuna lajkova.

Zanimljivo je da je upravo Messi druga najpraćenija osoba na Instagramu s više od 377 milijuna pratitelja.

Obojica nogometaša trenutačno su u Katru, gdje će zaigrati na Svjetskom prvenstvu za svoje reprezentacije Portugala i Argentine.

Inače, iza Ronalda je teška godina u kojoj je izgubio dijete. S partnericom Georginom Rodriguez čekao je blizance, no pri porodu im je preminuo sin, a dobili su djevojčicu koju su nazvali Bella Emeralda.

Par zajedno ima još i četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete, te 12-godišnjeg Cristiana Juniora i petogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sabrina Dhowre Elba - 5 Sabrina Dhowre Elba - 4 Sabrina Dhowre Elba - 3 Sabrina Dhowre Elba - 2 +15 Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Celebrity Bujnu suprugu miljenika žena iznevjerio rizični dekolte: Slučajno je izvirilo nešto što nije planirala pokazati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene