Pravi misterij

Za ovaj se par ni 15 godina kasnije ne zna zašto se te večeri pojavio zajedno na premijeri

Britney Spears i Colin Farrell (Foto: LUCY NICHOLSON / AFP) Britney Spears i Colin Farrell (Foto: LUCY NICHOLSON / AFP) LUCY NICHOLSON / AFP 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears i Colin Farrell (Foto: LUCY NICHOLSON / AFP) Britney Spears i Colin Farrell (Foto: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP) Britney Spears i Colin Farrell (Foto: LUCY NICHOLSON / AFP) Britney Spears i Colin Farrell (Foto: LUCY NICHOLSON / AFP) Colin Farrell (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Getty Images) Galerija

Colin Farrell i Britney Spears pojavili su se zagrljeni na premijeri filma "The Recruit".

Bilo je to davne 2003. godine.

Pogledaj i ovo Britney Spears Stigle i hitne službe Nove paparazzo-fotografije ozlijeđene Britney Spears podsjetile su na kobni događaj 2007. godine, pogledajte scene koje su sve rastužile

Irski glumac Colin Farrell posljednjih godina nije toliko aktivan ni na filmskom platnu ni na crvenim tepisima. No nekada je bila potpuno drugačija situacija.

Glumac je bio poznat i kao veliki zavodnik koji je brojnim ženama slomio srce, a među njima je bila i svjetska glazbena senzacija Britney Spears. Duo se zabavljao jedno kratko vrijeme, a za to se saznalo u siječnju davne 2003. godine kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu u Los Angelesu.

Radilo se o premijeri filma "The Recruit" na kojoj se dvojac pojavio zagrljen i u nešto "veselijem" izdanju, a do dan danas ovaj je trenutak u šoubiz povijesti ostao zapamćen kao jedan od najpoznatijih.

Par je jedini put tada viđen zajedno, a do dana današnjeg ostao je potpuni misterij zašto su se uopće pojavili zajedno i što su time htjeli postići.

U to vrijeme oboje su bili vrlo popularni, a to je bilo i nekoliko godina prije njezinog sloma koji je doživjela 2006. godine i kada su stvari krenule nizbrdo, a sve zbog tereta slave koju je stekla jako mlada.

Srećom, tu su fotografije iz prošlosti koje nas tjeraju da neke trenutke s crvenih tepiha baš nikada ne zaboravimo. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović i Boris Kovaček (Matija Habljak, Dino Stanin/PIXSELL) Celebrity Udala se Milana Vlaović: Nakon kraha braka s nogometašem, vjeru u ljubav vratio joj je direktor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene