Službeno je!

Pjevačicu mnogi smatraju ljubavnom tragičarkom, no sad je pokazala novog dečka koji je lijep kao slika

Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia) Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) +0 Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon ljubavnog brodoloma s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim, Nicole Scherzinger sreću je pronašla s glumcem i glazbenikom Thomom Evansom.

Krajem prošle godine počelo se šuškati o ljubavi pjevačice Nicole Scherzinger i 7 godina mlađeg glumca i pjevača Thoma Evansa.

Pogledaj i ovo Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Par kao iz sapunice On joj je vratio vjeru u ljubav nakon što je bivšeg morala ostaviti zbog njegove opsjednutosti kontroverznom vjerom

To se šuškalo sve do sredine prosinca kada je duo uhvaćen u vrućim poljupcima u jednom koktel-baru u Londonu. Prethodno, Thom je viđen na nastupu ponovno okupljenog benda svoje djevojke The Pussycat Dolls.

Zanimljivo, dok je on bio podrška Nicole, ona je njegov bend Try Star izbacila iz natjecanja "X Factor: Celebrity", i to navodno kako bi "spasila njihovu vezu".

A sada je 41-godišnja ljepotica odlučila i službeno potvrditi novu vezu na after-partyju časopisa InStyle i studija Warner Bros nakon dodjele Zlatnih globusa na kojem je zablistala u dugoj, bijeloj haljini na jedno rame, dok je Thom bio vrlo zgodan u klasičnom, crnom odijelu.

Podsjetimo, Nicole je prethodno bila u 7-godišnjoj vezi s vozačem Formule 1, Lewisom Hamiltonom, s kojim je navodno prekinula jer se on nije htio ženiti.

Ljubav je zatim pronašla s 28-godišnjim bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim s kojim je također bila u višegodišnjoj vezi, no par je prekinuo u tišini početkom 2019. godine iz nepoznatih razloga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

S druge strane, bivša ragbi zvijezda poznata je i po 2-godišnjoj vezi s britanskom starletom Kelly Brook koja je navodno završila 2013. godine zbog njezinog prijateljstva s bivšim partnerom Dannyjem Ciprijanijem, što se Evansu nikako nije sviđalo. Kelly je tada istaknula kako su zajedno donijeli odluku o prekidu te oštro opovrgnula bilo kakve glasine o "trećoj strani".

A je li Thom napokon "onaj pravi" za Nicole, pokazat će vrijeme. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny (Foto: Profimedia) Chloe Sevigny i Siniša Mačković (Foto: Profimedia) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) +2 Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Celebrity Holivudska glumica u 46. godini čeka prvo dijete: S redateljem Sinišom u vezi je od prošle godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene