Tužna vijest

Preminula Christine McVie, članica jednog od najuspješnijih rock-sastava: "Nema riječi kojima bismo opisali našu tugu"

Christine McVie Christine McVie Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Christine McVie - 3 Christine McVie - 1 Christine McVie - 4 Christine McVie - 2 +0 Christine McVie Galerija

Christine McVie preminula je u dobi od 79 godina, a tužnu su vijest potvrdili članovi njezine obitelji.

Članica jednog od najuspješnijih rock-sastava svih vremena, Fleetwood Maca, Christine McVie preminula je u dobi od 79 godina, priopćila je njezina obitelj.

"Teška srca vas obavještavamo o Christineinoj smrti. Preminula je mirno u bolnici jutros, u srijedu, 30. studenog 2022., nakon kratke bolesti. Bila je u društvu svoje obitelji", piše u objavi koju su objavili njezini najbliži te zamolili za poštivanje privatnosti u teškim vremenima.

Britansko-američki rock-sastav Fleetwood Mac, osnovan u Londonu 1967. godine, prodao je više od 100 milijuna ploča diljem svijeta, što ih čini jednom od najuspješnijih grupa u povijesti. Njihove najpoznatije pjesme uključuju hitove "Dreams", "Go Your Own Way" i "Everywhere".

"Nema riječi kojima bismo opisali našu tugu zbog smrti Christine McVie. Bila je doista jedinstvena, posebna i talentirana iznad svake mjere. Bila je najbolja glazbenica koju je itko mogao imati u svom bendu i najbolja prijateljica koju je itko mogao imati u životu. Bili smo jako sretni što smo dijelili život s njom. Pojedinačno i zajedno, duboko smo cijenili Christine i zahvalni smo na nevjerojatnim uspomenama koje imamo", stoji u poruci na stranici benda na Twitteru.

Unatoč burnoj povijesti, grupa je postala jedan od najpoznatijih rock-bendova 1970-ih i 80-ih, a činili su je Mick Fleetwood, Christine i John McVie, Lindsey Buckingham i Stevie Nicks. 1998. godine bila je primljeni+a u Rock & Roll Hall of Fame, a nedugo zatim napustila je bend.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom i Nenad Tatarinov - 2 Bloom i Nenad Tatarinov - 3 Bloom i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila video u kojem se Bloom i Nenad igraju u luksuznom stanu, pažnju ukrali detalji prostranog dnevnog boravka

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Iva Šarić - 7 Iva Šarić - 5 Iva Šarić - 2 +25 Iva Šarić - 3 Celebrity Zaručnica Brune Petkovića novom fotkom pokazala zašto je zovu jednom od najljepših Hrvatica: "Savršenstvo ovih prostora!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene