Bez šminke i u trenirci

Glamur na Instagramu, ali stvarnost je drugačija: Pjevačicu je teško prepoznati u opuštenom izdanju

Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera i Jordan Bratman (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) +0 Christina Aguilera (Foto: Instagram) Galerija

Pop-senzacija Christina Aguilera na društvenim mrežama gotovo uvijek objavljuje glamurozne fotografije, no realnost je često drugačija.

Kada ne nastupa, 39-godišnja pjevačica Christina Aguilera dane provodi u krugu obitelji.

Pogledaj i ovo Christina Aguilera Izgubila 20 kilograma Bivša pop ikona opet izgleda kao u danima najveće slave: Utegnula se u uski korzet i zapalila scenu, baš kao nekada!

Nekadašnju pop-senzaciju paparazzi su uhvatili u Los Angelesu sa zaručnikom Matthewom Rutlerom, s kojim je krenula u školu po kćerkicu Summer.

Tom prilikom Aguilera je pokazala da je i ona kao i sve ostale žene od krvi i mesa te voli ležernija izdanja za opuštene trenutke s obitelji.

Iako njezine društvene mreže vrve fotografijama u glamuroznim izdanjima, realnost je često drugačija, no čini se kako se pjevačica nije previše uzrujala zbog toga što ju fotografiji hvataju u takvom izdanju.

Također, često ističe kako se unatoč tome što je dobila kilograme, od glazbenih početaka nikada nije osjećala bolje u svojoj koži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Podsjetimo, osim 5-godišnje Summer, koju ima s dugogodišnjim partnerom Matthewom, Aguilera ima i 11-godišnjeg sina Maxa iz propalog braka s Jordanom Bratmanom, koji je potrajao samo 6 godina.

"Bilo je jako teško, puno suza i tuge i iako su uz mene cijelo vrijeme bili bliski prijatelji i mama, ponekad mi je bilo teško ustati iz kreveta", iskreno je priznala u jednom intervjuu Christina govoreći o razvodu. Međutim, ubrzo je u njezin život ušao Matthew te zaliječio slomljeno srce.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle, Princ Harry (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Princ Harry oglasio se prvi put nakon što je razljutio obitelj i Britance: "Nadam se da ste spremni"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene