Poželjan i ovako i onako

Zgodni glumac udebljao se tijekom blagdana, no internet je svejedno poludio za njegovim trbuščićem

Chris Pratt (Foto: Profimedia) Chris Pratt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Pratt (Foto: Profimedia) Chris Pratt (Foto: Profimedia) Chris Pratt i Anna Faris (Foto: AFP) Chris Pratt (Foto: AFP) Chris Pratt (Foto: Instagram) +0 Katherine i Arnold Schwarzenegger (Foto: AFP) Galerija

Chris trenutačno ljubi 10 godina mlađu Katherine Schwarzenegger, kćer slavnog Arnolda.

On je jedan od najpoželjnijih glumaca u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Buduća gospođa Ako glumac ne bude dobar prema novoj curi, njezin slavni tata ga može prebiti i to doslovno

Radi se o 39-godišnjem Chrisu Prattu, koji je poznat po seksi mišićima za potrebe filmova kao što su "Guardians Of The Galaxy", "Avengers" i "Jurassic World: Fallen Kingdom" te po propalom braku s kolegicom Annom Faris.

Chris i Anna upoznali su se 2007. godine na setu filma "Take Me Home Tonight", u kojem je ona, zanimljivo, glumila njegovu simpatiju. Par se zaručio nešto više od godinu dana nakon upoznavanja, a vjenčanje je održano 2009. godine na Baliju.

Sinčić Jack stigao je 2012. godine, no rođen je devet tjedana ranije s manje od 2 kilograma. Srećom, Jack je pokazao da je jači od svih nedaća.

Par je godinama slovio za jedan od najslađih i najstabilnijih u Hollywoodu, a onda je stiglo ljeto 2017. godine, kada je otkrio da se razvodi. Ubrzo nakon toga Anna je uhvaćena s drugim, a u ljeto 2018. godine otkriveno je i kako je Chris pronašao novu djevojku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

Radi se o 29-godišnjoj Katherine Schwarzenegger, kćeri glumca Arnolda Schwarzeneggera i Marie Shriver, a par više ne skriva koliko se voli.

Golupčići su nedavno pobjegli u meksički Cabo, gdje su dočekali Novu godinu, a paparazzi su uspjeli snimiti glumca bez majice i napraviti pravi internetski hit od njega.

Naime, obožavatelji su poludjeli za njegovim, kako ga nazivaju, "tijelom tatice", a internet su preplavili razni zabavni komentari. "Tatica tijelo Chrisa Pratta je bolja verzija Chrisa Pratta", samo je jedan od njih.

Navodno je glumca s kćeri upoznala upravo Maria, a čini se kako nije pogriješila.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Jamie Lee Curtis (Foto: AFP) +0 Jamie Lee Curtis (Foto: AFP) Celebrity Sjećate li se ove scene? Pogledajte kako danas izgleda glumica iz filma koji ju je proslavio 1994. godine

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) +6 Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Celebrity Zanosna crnka pokazala dekolte za koji javnost godinama nagađa je li prirodan

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać, Indira Levak, Lidija Bačić (FOTO: Pixell) Indira Levak (FOTO: Instagram) Jacques Houdek (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Damir Kedžo (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Oni žele ići na Eurosong: Ovo su neka od imena koja su se prijavila i idu u borbu za Izrael?
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene