Poveća razlika!

U istom se badiću fotkala i prije nekoliko godina, ali onda baš i nije ovako izgledala, evo koliko se promijenila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chloe Goodman uhvaćena je na odmoru na Gibraltaru, a njezini su pratitelji uočili da nosi isti badić u kojem je pozirala za Instagram prije nekoliko godina, iako nisu sigurni kako je uspio obuzdati njezine današnje obline.

Britanska reality zvijezda i manekenka Chloe Goodman uživala je u idili sunčanog dana na Gibraltaru jer je poput mnogih drugih sunarodnjaka iskoristila priliku za putovanje nakon što su ukinute stroge mjere protiv koronavirusa.

27-godišnja Chloe na plaži se pojavila u ružičastom jednodijelnom badiću s povećim dekolteom koji je u prvi plan istaknuo njezine raskošne obline, ali i uzak struk. Na licu nije imala trunke šminke, a pogled je sakrila iza sunčanih naočala.

Zanimljivo je da je Chloe u istom modelu badića s remenom pozirala i 2019. godine, a fotografiju je sama objavila na Instagramu, a ono što se na njoj promijenilo i više je nego očito jer bujni dekolte u njemu je nemoguće ne primijetiti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Goodman (@chloe__goodman)

Chloe je inače sretno zaručena s dvije godine starijim nogometašem Grantom Hallom, s kojim je prije nekoliko mjeseci dobila kćer. Na Instagramu je prati 200 tisuća ljudi, a s njima svakodnevno dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene