Svi su je gledali

Dok je dečko čeka kod kuće, ona ponosno pokazuje raskoš oblina, jedva ih je prekrila mini bikinijem!

Chloe Ferry Chloe Ferry Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Ferry - 2 Chloe Ferry - 3 Chloe Ferry - 1 +0 Chloe Ferry Galerija

Paparazzi su snimili Chloe Ferry u Španjolskoj, uživala je pored bazena i ponosno pokazivala svoje raskošne obline.

Britanska reality zvijezda Chloe Ferry odlučila se otputiti u sunčanu Španjolsku, a njezina bujna pojava nikako nije mogla promaknuti tamošnjim paparazzima, za što se itekako sama pobrinula.

Pogledaj i ovo showbuzz Skoro je nešto provirilo Morala je dobro pripaziti koju će pozu odabrati za sunčanje, svaki pokret u ovom bikiniju mogao je biti riskantan za nju

26-godišnja Chloe snimljena je dok se sunčala uz bazen hotela u kojem je odsjela, dok joj je gornji dio crnog bikinija jedva prekrivao bujne grudi, pa se morala dobro potruditi da ga dobro namjesti. Kombinaciju za sunčanje začinila je i predimenzioniranim šeširom i pareom, a pokazala je i tetovaže kojima je ukrasila tijelo. 

Nije propustila priliku da pozira za svoje obožavatelje, pa je u plavom bikiniju zauzela pozu kako bi pokazala raskošnu pozadinu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1)

Uoči odlaska u Španjolsku svojih je 3,7 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu obavijestila kako putuje poslovno, dok njezin 24-godišnji dečko Johnny Wilbo ostaje kod kuće u Velikoj Britaniji.

Prošle je godine bila u vezi 21-godišnjim glumcem Owenom Warnerom, a njezini su pratitelji na Instagramu čak posumnjali da se par već i zaručio jer je pozirala s dijamantnim prstenom na ruci. Prije njega ljubila je reality zvijezdu Sama Gowlanda, s kojim je bila od 2017. godine, ali i toj je ljubavi došao kraj. Nakon toga se samo zabavljala i uživala u samačkom životu, no čini se da ju je dvije godine mlađi Owen u potpunosti očarao.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes - 1 Eva Mendes - 4 Eva Mendes - 3 Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) +15 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Celebrity Rijedak izlazak ljepotice koja se godinama skriva od javnosti, mnogi još žale što je napustila svijet slavnih

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene