raskošan dekolte

Slavna britanska zvijezda pokazala je svoje isklesano tijelo u crvenom badiću, a društvo joj je pravio njezin zgodni partner!

Chloe Ferry - 1 Chloe Ferry - 1 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Ferry - 2 Chloe Ferry - 3 Chloe Ferry - 5 Chloe Ferry - 4 Chloe Ferry Chloe Ferry - 1 Chloe Ferry - 2 Chloe Ferry - 3 Chloe Ferry - 4 Chloe Ferry - 5 +10 Chloe Ferry - 6 Galerija

Chloe Ferry uživa na suncu u Španjolskoj sa svojim dečkom Johnnyjem Wilbom.

Britanska reality zvijezda Chloe Ferry snimljena je na odmoru u Španjolskoj s dečkom Johnnyjem Wilbom kojemu je oprostila prevaru i dala novu šansu njihovoj ljubavi.

Snimljeni su tijekom sunčanja na bazenu, gdje je Chloe pokazala svoju besprijekornu liniju u dvodijelnom crvenom badiću. Tanga gaćice istaknule su njezinu bujnu stražnjicu, a ni bujne grudi nisu mogle proći nezamijećeno.

Chloe i Johnny izmjenjivali su nježnosti i osmijehe, a on je na sebi imao samo bijele kupaće hlače.

Do izražaja su dolazili njegovi mišići na rukama, ali i zanimljive tetovaže.

Inače, par je posljednji put viđen početkom ovog mjeseca gdje su također uživali na istom mjestu, a vezu su dosad prekinuli već tri put.

"Chloe pokušava ostaviti prošlost iza njih i samo se želi vratiti zabavi i uživanju u životu s Johnnyjem", izjavio je njoj blizak izvor za The Sun.

Prvi put je prekinula s Johnnyjem u rujnu prošle godine kada ga je optužila da joj je iza leđa slao poruke drugim djevojkama, a nakon što su odlučili obnoviti svoju vezu, ponovno su se razišli tjedan dana kasnije, a Chloe je navodno bila slomljena.

Međutim, nakon što se činilo da ponovno zajedno u prosincu, Chloe je ubrzo opet bila slobodna jer je htjela biti sama.

Za The Sun je tada izjavila: "Ne želim biti s nikim. Imala sam tako lošu 2022. da jedva čekam 2023. godinu.

Ništa ne može poći po zlu više od onoga što mi je učinila 2022. pa sam zapravo jako uzbuđena što ću neko vrijeme biti sama", izjavila je za The Sun.

Nakon toga je slijedila još jedna pomirba pa prekid, no najnovije paparazzo fotografije govore da se ipak predomislila i da ponovno zajedno uživaju.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 5 Britney Spears - 4 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 +23 Britney Spears - 1 Celebrity Britney Spears objavila uznemirujući video pa probala popraviti štetu za koju si je sama kriva, evo čime je opsjednuta!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Dvorka i Toni Dalić - 2 Dvorka i Toni Dalić - 1 +18 Dvorka i Toni Dalić - 4 Celebrity Zlatko Dalić pohvalio se predivnim vijestima u svojoj obitelji, ne krije koliko je ponosan i sretan!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene