NA PUTU DO RIJA

SLAVNA VODITELJICA Završila u induciranoj komi i bori se za život

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata voditeljica nalazi se u bolnici u Riju.

Poznata TV voditeljica Charlie Webster bori se za svoj život nakon što je oboljela od malarije. Bivša voditeljica na Sky Sports Newsu trenutno je na aparatima u bolnici u Riju nakon što je oboljela od malarije putujući na Olimpijske igre.

 

A photo posted by Charlie Webster (@charliewebster) on

Pogledaj i ovo showbuzz Jer zašto ne? Renata pozirala gola i to objavila na Instagramu!

33- godišnjakinja je osjetila slabost prije nekoliko tjedana. Prvotno su mislili da je riječ o dehidraciji budući da je biciklirala sve do Rija. Krenula je iz London, a zatim nastavila put kroz Francusku, Španjolsku i Portugal. Avionom je došla do sjevernog Brazila i nastavila biciklirati do Rija kako bi stigla na svečano otvorenje Olimpijskih igara. Prijatelj je rekao kako  je prošla zdravstvenu provjeru te su joj rekli kako ne treba uzimati injekciju protiv malarije budući da tamo gdje ide ne postoji rizik od zaraze. No, pogriješili su.

 

6 weeks on the road ends in this. Severe dehydration & infection - 2 drips & antibiotics! It's not been the best day. I have to say though the Sao Lucas hospital in Rio were amazing & really looked after me #Rio

A photo posted by Charlie Webster (@charliewebster) on

Charlie je počela povraćati na ceremoniji otvaranja. Dijagnosticirana joj je teška bakterijska infekcija uzrokovana malarijom. Voditeljica je u induciranoj komi i na aparatima.

'Charlie se bori za život u ovom trenutku-svi su uznemireni', rekao je njezin prijatelj za The Sun. 'Ali ona je jaka, u dobroj fizičkoj kondiciji i inače je sasvim zdrava stoga moramo ostati pozitivni', dodao je.

 

A message about Charlie.

A photo posted by Charlie Webster (@charliewebster) on

Uzročnik malarije, parazit plazmodij, prenosi se ugrizom zaraženih komaraca, a svake godine u svijetu odnosi više od milijun života.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene