ima jedan trik!

Nitko ne vjeruje da je ova žena nedavno napunila 52 godine, i danas bi bez problema mogla krasiti Playboy kao prije dva desetljeća!

Brooke Burke - 6 Brooke Burke - 6 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Burke - 7 Brooke Burke - 8 Brooke Burke - 5 Brooke Burke - 4 Brooke Burke - 3 Brooke Burke - 2 Brooke Burke - 1 Brooke Burke - 6 Brooke Burke - 4 Brooke Burke - 3 +19 Brooke Burke - 2 Galerija

Američka voditeljica i fitness zvijezda Brooke Burke nedavno je napunila 52 godine, a njeno tijelo je kao u 20-godišnjakinje.

Američka voditeljica, glumica i fitness zvijezda Brooke Burke jedna je od onih žena koje samo svojom pojavom izazivaju divljenje, ali i čuđenje. 

Naime, nedavno je proslavila 52. rođendan, a izgled koji ima u bikiniju u šestom desetljeću života mnoge redovno ostavlja bez teksta.

Njene najnovije fotografije koje su i u našoj fotogaleriji snimljene su u Malibuu gdje je samo dan nakon Nove godine uživala u sunčanom vremenu, a pred paparazzima je puhala i balončiće.

Vitke noge i isklesani trbuh san su mnogim ženama, a da je i sama toga svjesna potvrđuju i njene česte golišave objave na društvenim mrežama.

Uzdahe je mamila i na počecima svoje karijere, pa je tako prije 19 godine krasila i naslovnicu Playboya.

Brooke je jednom prilikom za Daily Mail podijelila trik pomoću kojeg postiže besprijekorni izgled, a zapravo je poprilično jednostavan.
Ispostavilo se da si ljepotica nikad ne dopušta da bude željna hrane jer se oslanja na male, ali zdrave zalogaje kako se ne bi prepustila lošim izborima. Također drži sve svoje obroke unutar određenog vremenskog okvira. 

"Nisam veliki ljubitelj grickalica, ali vrijeme provedeno u autu na putu do i iz škole ili na trening stvarno je vrijeme tijekom kojeg poželite nešto prigristi. Trudim se da budu zdrave pripremajući ih za sebe i djecu. Nema ništa gore nego biti gladan jer tada počinjemo donositi loše odluke", ispričala je majka četvero djece te dodala i kako pazi na to kakvu hranu kupuje.

Usto je i velika ljubiteljica fitnessa i najčešće radi brze, 10-minutne vježbe kod kuće, koje je popularizirala i na društvenim mrežama.

Inače, Brooke je zaručena za agenta nekretninama Scotta Rigsbyja, a iza sebe ima dva braka. Prvi muž joj je bio kirurg Garth Fisher, s kojim je dobila kćeri Sierru i Neriah. Nakon njega je bila u braku sa zvijezdom "Spasilačke službe" Davidom Charvetom, s kojim ima sina Shaya i kćer Heaven.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah +30 Lais Ribeiro i Joakim Noah Celebrity Rodila je maloljetna i živjela u teškom siromaštvu, a onda je pokorila svijet i pronašla muškarca iz svojih snova!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 1 Sandra Perković - 4 Sandra Perković i Edis Elkasević Sandra Perković - 3 +25 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 6 Celebrity Sandra Perković objavila prvu fotografiju sa svoje svadbe, imala je dvije haljine, a druga je bila baš kao stvorena za najluđu noć!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene