Oporavak od razvoda

Nakon kontroverzne starlete ljubi bujnu manekenku koja malo toga pokrije na fotografijama?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brian Austin Green viđen je na spoju s Tinom Louise za koju su strani mediji tvrdili još prošlog mjeseca da ljubi Gavina Rossdalea, bivšeg muža Gwen Stefani.

Brian Austin Green (46) objavio je u svibnju da se razvodi od supruge Megan Fox (34), a od tada aktivno radi na svom ljubavnom životu. 

Pogledaj i ovo showbuzz novi život Napali ga jer je izlazio s različitim djevojkama nakon razvoda: "Nije pošteno da me tako osuđuju"

Naime, sredinom prošlog mjeseca je viđen sa starletom Courtney Stodden (25), a sada, prema pisanju TMZ-a, uživa s modelom Tinom Louise (38) koja mu je nešto bliža po godinama. Glumac i Tina su bili na spoju u utorak u Los Angelesu i nisu skidali osmijeh s lica dok su šetali do restorana. 

Brian je skinuo zaštitnu masku za lice dok su hodali jedno pokraj drugog dok ju manekenka nije ni imala. Fotografije možete pogledati ovdje. Glumac nije htio odgovoriti na pitanja o ljubavnom životu, no smješkao se. "Znate da neću govoriti o tome", rekao je novinaru TMZ-a. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

choose people who choose you 🖤@juliamindarphoto @zhilyova_lingerie

A post shared by Tina Louise (@tinalouise) on

Green je na kraju samo napomenuo ljudima da se paze i nose zaštitne maske. Inače, strani mediji su prošlog mjeseca pisali da je Tina u vezi s pjevačem Gavinom Rossdaleom (54), koji je poznatiji kao bivši muž Gwen Stefani koju je varao s dadiljom njihove djece. 

Gavin je zbog atraktivne Louise navodno ostavio manekenku Natalie Golbu (28), no čini se da je i ova veza brzo pukla. Tina ima 2.4 milijuna pratitelja na Instagramu koje često uveseljava golišavim fotografijama. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene