javio se ponosni otac

Boris Novković i 25 godina mlađa supruga dobili su sina, skupa već imaju i kćer neobična imena, a pjevaču je ovo četvrto dijete

Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Kraljica Zagreba - Boris Novković (Foto: Josip Čekada) Boris Novković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Boris Novković (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Supruga Borisa Novkovića Iris Volf rodila je sina u utorak u zagrebačkoj bolnici Merkur.

Glazbenik Boris Novković (53) i njegova 25 godina mlađa supruga Iris Volf dobili su sina.

Pogledaj i ovo Boris Novković, Iris Volf kolaju glasine Novković pred četvrtim razvodom? S 25 godina mlađom suprugom već je prebrodio jednu krizu, a sad se zbog jednog detalja opet šuška o problemima

Vijest je za Tportal potvrdio sretni otac koji je otkrio i da se dječak rodio u utorak u podne u zagrebačkoj bolnici Merkur carskim rezom.

"Kao i svaki put kad sam postao otac, tako mi je i ovaj dan jedan od najsretnijih u životu. Sve je prošlo u najboljem redu s mamom i bebom i jedva čekam da dođu kući", izjavio je Novković, koji već ima troje djece.

S Volf je 2019. godine dobio kćer kojoj su nadjenuli neobično ime Si.

"Iris i ja smo zajedno birali ime. Korijeni su iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ime. Mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris", objasnio je tada Boris, koji s bivšom suprugom, novinarkom Lucijom Matić ima i dvojicu sinova 11-godišnjeg Nou i osmogodišnjeg Bonu.

Njegova ljubavna priča s Iris, koju je 2015. godine jedan tjednik proglasio najseksi Hrvaticom, započela je prije dvije godine, a prošle su se godine nakratko razdvojili, no ne i razveli.

Da čekaju drugo zajedničko dijete, doznalo se u ožujku ove godine kada je Novković za časopis Story otkrio i bebin spol te termin poroda.

"Svi smo sretni, sljedeći mjesec stiže nam još jedan dječak", kazao je tada glazbenik, a dodao je i da su već odabrali ime za sina, no još uvijek ga nije otkrio.

Boris iza sebe ima tri propala braka, a osim s majkom svojih sinova, bio je oženjen i s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović te politologinjom Ines Katić.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +3 David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Nekad i sad U 54. izgleda mlađe nego prije 10 godina! Pogledajte transformaciju zbog koje je i njegova prezgodna djevojka pala u drugi plan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene