Dugo ga nije bilo

Boris Novković sve je dirnuo na komemoraciji za Ćiru, posvetio mu je svoj veliki hit

Boris Novković Boris Novković Tomislav Kristo/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković - 4 Boris Novković - 3 Boris Novković - 1 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 6 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 3 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 4 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 2 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 1 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 2 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 1 +11 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 4 Galerija

Boris Novković zapjevao je na komemoraciji za Miroslava Ćiru Blaževića u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Naš pjevač Boris Novković nakon dugo vremena pojavio se u javnosti, i to na komemoraciji za Miroslava Ćiru Blaževića u Lisinskom, gdje je i zapjevao njemu u čast.

Pogledaj i ovo Boris Novković ''pa znate li vi...'' Novković stao na kraj nagađanjima o svom četvrtom braku i iznenadio izjavom: ''Prošle su četiri godine''

Boris je svoj velik hit, pjesmu "U dobru i zlu" otpjevao nakon uvodnih govora, a njegova je izvedba dirnula sve pristune koji su se došli prisjetiti i oprostiti od dragog im Ćire.

Od trenera svih trenera došli su se oprostiti domaći nogometaši i brojni drugi poznati Hrvati, od kojih neke ne viđamo često u javnosti.

Pjevač Tony Cetinski, bivša misica Anica Kovač, glumac Emir Hadžihafizbegović, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, bivša premijerka Jadranka Kosor i poduzetnik Ivica Todorić samo su neka od poznatih lica koja su snimili fotografi.

Među prvima je u Lisinski stigao Ćirin sin i imenjak Miroslav Blažević, a bivši nogometaš Niko Kranjčar na komemoraciju je došao u pratnji svoje majke Elvire.

Posljednji ispraćaj Miroslava Ćire Blaževića održat će se u 14 sati na Mirogoju, a lijes je izložen već od podneva.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 1 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 2 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 3 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 4 +8 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 5 Celebrity Brojni poznati Hrvati na komemoraciji za Ćiru, pojavila su se neka lica koja dugo nismo vidjeli

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Lewinsky Monica Lewinsky Monica Lewinsky Bill Clinton, Monica Lewinsky +5 Monica Lewinsky (Foto: Getty) Nekad i sad Svi je pamte kao ljubavnicu američkog predsjednika, a 25 godina nakon velikog skandala teško ju je prepoznati, izgleda bolje nego tada!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene