Nastavili niz

Mlađahna supruga Borisa Novkovića odala neobično njihovog sina nakon što je mjesecima uspješno skrivala trudnoću od javnosti

Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Boris Novković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Boris Novković (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Boris Novković i Iris Volf su sina, koji im je drugo zajedničko dijete, dobili u utorak, a glazbenik je tek prošlog mjeseca otkrio da je njegova supruga trudna i iznenadio javnost.

Glazbenik Boris Novković (53) i njegova 25 godina mlađa supruga Iris Volf dobili su njihovo drugo zajedničko dijete u utorak, a sada su otkrili koje su mu ime nadjenuli.

Pogledaj i ovo Boris Novković, Iris Volf kolaju glasine Novković pred četvrtim razvodom? S 25 godina mlađom suprugom već je prebrodio jednu krizu, a sad se zbog jednog detalja opet šuška o problemima

Naime, Iris je za Gloriju ispričala da se osjeća dobro i da su sina, kojeg je rodila u zagrebačkoj bolnici Merkur carskim rezom, nazvali Neo. Boris i njegova supruga su skupa od 2015., a 2019. su dobili kćer kojoj su dali ime Si. 

Glazbenik je tada objasnio kako su se za njega odlučili. "Iris i ja smo zajedno birali ime. Korijeni su iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ime. Mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris", objasnio je Novković koji s bivšom suprugom, novinarkom Lucijom Matić ima i dvojicu sinova 11-godišnjeg Nou i osmogodišnjeg Bonu.

Studentica modnog dizajna i Miss Hrvatske 2016. Iris, koja je svojedobno bila proglašena najseksi Hrvaticom, i Boris prošle su se godine nakratko razdvojili, no ne i razveli. Da čekaju drugo zajedničko dijete, doznalo se u ožujku ove godine kada je Novković za časopis Story otkrio i bebin spol te termin poroda.

"Svi smo sretni, sljedeći mjesec stiže nam još jedan dječak", kazao je tada glazbenik, a dodao je i da su već odabrali ime za sina, no još uvijek ga nije otkrio.

Boris iza sebe ima tri propala braka, a osim s majkom svojih sinova, bio je oženjen i s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović te politologinjom Ines Katić.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: AFP) +7 Monica Bellucci (Foto: Instagram) Celebrity Ispod ove sijede kose krije se seks-bomba koja je već godinama san mnogih muškaraca, a njezina ljepota baš nimalo ne blijedi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene