okupila poznate Hrvate

Naša bivša misica u tajnosti priredila raskošnu proslavu koju nisu propustili ni Marko i Iris Livaja!

Barbara Ljiljak - 3 Barbara Ljiljak - 3 Ivan Gudić 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Ljiljak - 1 Barbara Ljiljak - 2 Barbara Ljiljak - 4 Barbara Ljiljak - 1 Barbara Ljiljak - 2 Barbara Ljiljak - 3 Barbara Ljiljak - 6 Barbara Ljiljak i Antonella Roccuzzo Barbara Ljiljak Barbara Ljiljak - 2 +4 Barbara Ljiljak - 1 Galerija

Barbara Ljiljak u Splitu je organizirala raskošnu proslavu rođendana kojoj su prisustvovala brojna poznata liica, uključujući Marka i Iris Livaju.

Barbara Ljiljak, bivša Miss Universe, a danas uspješna poduzetnica, u tajnosti je proslavila svoj rođendan.

Pogledaj i ovo Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) U seksi izdanju Naša bivša misica uhvaćena pored Porschea koji je izazvao brdo reakcija, pokušala se sakriti iza tamnih naočala, ali to joj ipak nije uspjelo!

Nakon što se oko prošlogodišnje proslave dignula medijska pompa, ovoga puta mlada dizajnerica interijera odlučila je učiniti sve kako bi proslava prošla ispod radara. Međutim, proslava je bila jednako glamurozna kao i prošle godine, a Barbara je pomno osmislila svaki detalj.

Osim što se proslava odigrala tjedan dana ranije, promijenjena je i lokacija, pa je tako umjesto u Zagrebu, rođendan proslavljen u gradu podno Marjana.

Točnije, poprište tajnovite proslave bio je kultni splitski restoran, konoba Nikola, poznat po vrhunskim ribljim specijalitetima u kojima su uživali Barbarini prijatelji pristigli iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva. Dobro raspoložena slavljenica za ovu prigodu odabrala je elegantnu crnu haljinu.

Rođendanu su prisustvovala i poznata lica, poput Marka i Iris Livaje, Sarah Ćosić, Marine Jurić, a veselo i raspoloženo društvo dodatno je na noge podigla jedna od najpoznatijih pjevačica regije, Aleksandra Prijović.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić +9 Zdravko i Marina Mamić - 3 Celebrity Zdravko Mamić snimljen u Sarajevu u društvu mlade Hercegovke, uhvaćeni su u hotelu, a šuška se da su već napravili veliki korak!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez - 1 +35 Jennifer Lopez - 3 Celebrity Kamera ulovila Afflecka i Lopez u nezgodnom trenutku, a čitač s usana otkrio što je to pjevačica zapovjedila svojem mužu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene