Sve je bilo čudno

Nosili su bočice s krvlju oko vrata!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Billy Bob Thornton prisjetio se svog braka s Angelinom. Bilo je bizarno i čudno!

Billy Bob Thornton s lijepom je Angelinom bio u 3 godine, sada kada se prisjeća svega čini mu se kako je to vrijeme bilo ispunjeno bizarnim naslovima i čudnim pričama.

Pogledaj i ovo Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Skandalozni poljubac Prije nego što je postala humanitarka i majka šestero djece, javnost je zgranula šokantnim poljupcem s bratom pred svima

Nakon vjenčanja pojavila se kao prava dama!

Jedna od tih čudnih priča bila je ona o tamnici koju su navodno imali u podrumu svoje kuće, na kraju se ispostavilo da se radilo o audio studiju a ne o prostoru za mučenje.

Druga priča, ovog puta istinita, je ona o bočicama krvi koje su Angelina i Billy nosili oko vrata. Na ideju da nose krv jedno drugog oko vrata došla je Angelina. Smatrala je da je to romantična stvar i da će tako biti bliže u vrijeme kada su zbog snimanja filmova bili razdvojeni.

Billy je izjavio, 'To je bilo ludo vrijeme, nisam previše sretan zbog toga'.

Upravo zbog tih bočica s krvlju pojavljivali su tekstovi o tome kako su Billy i Angelina u stvari vampiri, kako žive u tamnici...

To vrijeme je iza njih. Angelina se potpuno promjenila, udala se, postala majka i vjerojatno se nerado sjeća nekih stvari iz svoje prošlosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene