(Ne)primjereno?

Outfit koji je odabrala za posao po mnogima će sigurno biti neprikladan, intimne dijelove nije bilo teško zamijetiti!

Ashley Roberts Ashley Roberts Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Roberts - 6 Ashley Roberts - 4 Ashley Roberts - 1 Ashley Roberts - 2 Ashley Roberts - 3 Ashley Roberts - 5 Ashley Roberts - 2 Ashley Roberts - 3 Ashley Roberts - 4 Ashley Roberts - 1 +1 Ashley Roberts - 7 Galerija

Britanska pjevačica i radijska voditeljica Ashley Roberts viđena je dok napušta svoju londonsku radio-postaju u trapericama i bijelom topu u kojem su se ocrtavali njeni najintimniji dijelovi.

Britanska pjevačica i radijska voditeljica Ashley Roberts viđena je na ulicama Londona kad je napuštala radio-postaju na kojoj radi.

Paparazzi su je uhvatili nasmiješenu dok je hodala do automobila, a ulicu je iskoristila kao svoju modnu pistu te su fotografije ispale kao iz časopisa.

Ashley je nosila široke traperice na štikle te bijeli top u kojem nije imala grudnjak, a na suncu su se lagano ocrtavali njezini najintimniji dijelovi.

Inače, 41-godišnja Ashley se proslavila kao članica grupe Pussycat Dolls, a razgolićena izdanja tijekom godina postala su joj zaštitni znak.

Glazbenica je 2020. prekinula ljubavnu vezu s talijanskim plesačem Giovannijem Perniceom, koji je od nje mlađi deset godina, no čini se da to nije previše utjecalo na nju. U vezi su bili godinu dana nakon što su se upoznali na jednom plesnom natjecanju 2018. godine, a danas nije poznato ljubi li koga.

"Dobra sam prema samoj sebi i prilično sam neovisna. Lijepo se s nekim povezati, ali u ovom trenutku karantena je još uvijek aktivna, tako da sam tu gdje jesam", izjavila je nakon prekida u jednom intervjuu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +26 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žestoki okršaj Nives i Žanamari: Prepoznatljive obline smjestile su u iste kupaće kostime, vi nam recite kojoj bolje pristaje!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Niclas Castell - 8 Niclas Castell - 7 Niclas Castell - 6 Niclas Castell - 5 +24 Niclas Castell - 4 Celebrity Dan nakon što se zabavljao s brinetom snimljen je kako se brčka u moru s nepoznatom plavušom, svi se pitaju gdje mu je supruga?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene