Povukla se iz javnosti

Bivša hrvatska voditeljica ne prestaje se hvaliti prizorima po kojima nitko ne bi rekao da je ušla u peto desetljeće života!

Antonija Stupar Jurkin - 9 Antonija Stupar Jurkin - 9 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Stupar Jurkin - 5 Antonija Stupar Jurkin - 7 Antonija Stupar Jurkin - 6 Antonija Stupar Jurkin - 3 Antonija Stupar Jurkin - 2 Antonija Stupar Jurkin - 1 Antonija Stupar Jurkin - 4 Antonija Stupar Jurkin - 8 Antonija Stupar Jurkin - 4 Antonija Stupar Jurkin - 6 +21 Antonija Stupar Jurkin - 3 Galerija

Bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin ovog je ljeta svoje pratitelje počastila gomilom fotografija s mora, a nitko ne može vjerovati da je rodila dvoje djece i da ovako izgleda s 41 godinom.

Bivša voditeljica i jedna od najljepših Hrvatica Antonija Stupar Jurkin ovog je ljeta svoj Instagram obogatila mnoštvom fotografija s ljetovanja na našoj obali, a njezini pratitelji ne mogu vjerovati da ima 41 godinu i da ovako dobro izgleda.

Antonija je na posljednjoj objavi poput božice pozirala na stijeni pokraj mora, a preplanuli ten došao je do izražaja u ružičastom kupaćem kostimu koji je nosila.

''Dnevna doza sunca i mora'', dodala je u opisu fotografija na kojima prevladava morsko plavetnilo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin)

Osim fotografija podijelila je i videozapis koji sadrži još mnoštvo fotografija s ovog fotošutinga.

Na nekim fotografijama koje je objavila ovog ljeta, Antonija je pozirala i sa svoje dvoje djece, kćeri Paolom i sinom Ivanom koje je dobila sa suprugom Ivanom. O njima se puno ne zna te lijepa voditeljica privatan život drži za sebe.

Nakon televizijske karijere, Antonija se više posvetila obiteljskom životu pa ju danas ne gledamo na malim ekranima, ali zato redovno s pratiteljima dijeli novosti iz svog života, a prati ju nešto više od 40 tisuća ljudi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Popović - 15 Lidija Popović - 12 Lidija Popović - 14 Lidija Popović - 16 +26 Lidija Popović - 11 Celebrity Novak Đoković prije Jelene ljubio je ovu atraktivnu crnku, a njezino ime spominjalo se i u aferi sa starijim nogometašem!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 +30 Žanamari Perčić - 5 Celebrity Žanamari ušutkala glasine o krizi u braku pa počastila vrućim prizorima: ''Tebe Bog stvarno voli!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene