baš su se dotjerale!

Supruga bivšeg splitskog gradonačelnika nije mogla proći neopaženo u važnom obiteljskom izlasku, a pažnju su plijenile i njihove kćeri

Andro Krstulović Opara sa suprugom i kćerima Andro Krstulović Opara sa suprugom i kćerima Ivo Čagalj/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Andro Krstulović Opara sa suprugom i kćerima Andro Krstulović Opara sa suprugom i kćerima Andro Krstulović Opara sa suprugom i kćerima Andro Krstulović Opara sa suprugom i kćerima Andro Krstulović Opara sa suprugom i kćerima Andro Krstulović Opara sa suprugom i kćerima Andro Krstulović Opara sa suprugom i kćerima Andro Krstulović Opara sa suprugom Andro Krstulović Opara sa suprugom Andro Krstulović Opara sa suprugom i kćeri +10 Andro Krstulović Opara sa suprugom Galerija

Andro Krstulović Opara došao je na biralište sa suprugom Danijelom i kćerima Martom i Anđelom.

Bivši splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara, ujedno i kandidat HDZ-a u izbornoj jedinici X., došao je glasati na biračkom mjestu u prostorijama GK Meje sa svojom obitelji.

Društvo su mu pravile supruga Danijela, koja je privukla pozornost u plavoj haljini, te njihove dvije kćeri Marta i Anđela, koje su se također dotjerale za tu prigodu.

Pogledaji ovo Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Naša lijepa glumica došla je u stožer Mosta podržati svog dečka, ne odvajaju se jedno od drugog otkako se doznalo da su par!

Jednoj od njih ovo su bili prvi izbori, a roditelji su ih obje ponosno gledali dok su ubacivale svoje listiće.

Nakon glasanja obitelj je nasmiješena pozirala na biralištu, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Pogledaji ovo Ivan Anušić i supruga - 1 Celebrity Hrvatski ministar obrane svoju obitelj uspješno skriva od medija, ali ovog puta supruga Mandica ipak nije uspjela izbjeći fotografe

Osim dviju kćeri, par ima i sina Duju.

Andro i Daniela poznaju se od studentskih dana i u braku su 29 godina, a ona je po struci liječnica.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez +30 Jennifer Lopez - 2 Celebrity Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2005. godina +25 Alan Hržica sa suprugom Nekad i sad Našeg pjevača vjera je izvukla iz pakla ovisnosti, nakon čega je napravio potpuni zaokret u životu i karijeri, a danas žari i pali drugačijom scenom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene