ljepotica bila i ostala!

Svi su se ponovno zaljubili u nju kada se u ovom izdanju pojavila na crvenom tepihu, zasjenila je sve prisutne

Andie MacDowell (Foto: Getty Images) Andie MacDowell (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Andie MacDowell (Foto: Getty Images) Andie MacDowell (Foto: Profimedia) Andie MacDowell (Foto: Getty Images) Andie MacDowell (Foto: Getty) +0 Margaret Qualley i Andie MacDowell (Foto: Getty Images) Galerija

Andie MacDowell na Filmskom festivalu u Cannesu ponosno je pokazala sijede vlasi i zasjenila sve prisutne.

Jedna od najljepših žena u Hollywoodu, glumica Andie MacDowell (63), ukrala je svu pažnju na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu.

Pogledaj i ovo Salma Hayek Kakva žena! Salma Hayek izložila raskošno poprsje u dekolteu do pupka, i u 57. godini osvaja svojim najjačim adutom!

Na premijeri filma Spikea Leeja "Annette" pojavila se u elegantnoj plavoj haljini koja je istaknula njezinu vitku figuru te je ponosno pokazala i svoje sijede uvojke, zbog kojih je postala glavna tema u medijima i svi su se ponovno zaljubili u nju.

Svi pogledi bili su na njoj i kada se pojavila na premijeri francuskog filma "Tout s'est bien passe", i zbog sijede kose koju je svezala u rep i zbog elegantne bijele haljine koja joj je pristajala savršeno.

Andie, koja slovi kao prirodna ljepotica i tvrdi da na sebi nikada nije ništa operirala, kosu je bila prisiljena prestati bojiti za vrijeme lockdowna, kada su frizerski saloni bili zatvoreni, a čini se da je odlučila prigrliti taj look.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andie Macdowell (@andiemacdowell)

"Nisam bojila svoju kosu i vidi mi se izrast, no kćeri mi kažu da izgledam baš opako i to mi se baš sviđa", rekla je početkom godine tijekom gostovanja u talk showu Drew Barrymore.

Njezine kćeri Margaret i Rainey, koje ima s bivšim suprugom Paulom Qualleyem, također su glumice, a par je u braku koji je trajao od 1986. do 1999. godine dobio i sina Justina.

Inače, zanimljivo je da Andie je karijeru započela kao manekenka, a prve gaže odradila je u svjetskoj modnoj prijestolnici Parizu. U Francusku se, iz rodne Južne Karoline, doselila kao 20-godišnjakinja te se na svojem prvom kastingu za Yves Saint Laurent pojavila u običnoj majici, trapericama i bez šminke, pisao je američki Vogue.

Manekenstvom se nastavila baviti i nakon što se proslavila u filmovima poput "Beskrajan dan", "Zelena karta" i "Četiri vjenčanja i sprovod", a i dalje povremeno snima modne i beauty kampanje te nosi revije.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene