''čudna i zamorna bolest...''

Legendarna Pipi djevojka požalila se na tešku bitku s koronom: ''Iscrpljujući virus nije bio jači od moje vjere da će na kraju ipak sve biti dobro!''

Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 3 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 1 Ana Sasso Ana Sasso Viktorija Rađa i Ana Sasso Viktorija Rađa i Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 3 +17 Ana Sasso - 6 Galerija

Ana Sasso javila se na Instagramu te podijelila da se ovih dana borila s koronom, i to u težem obliku nego prvi put.

Bivša Miss Jugoslavije i djevojka iz reklame za Pipi na Instagramu je objavila novu fotografiju ispod koje je otkrila kako je ovih dana prolazila vrlo težak period u životu.

Pogledaj i ovo Anica Kovač Jednom miss, uvijek miss! Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

Naime, bolovala je od korone, a čini se kako simptomi i nisu bili tako blagi.

"Svim dragim ljudima, prijateljima u malom zakašnjenju zahvaljujem na porukama podrške u vrijeme moje borbe s koronom. Ispričavam se ovim putem svima onima koji su mi uputili riječi podrške i dobrih želja. Ispričavam se jer u tom periodu nisam imala volje, a ni snage za ikakvu komunikaciju. Ljubim vas puno i hvala vam od srca na svim lijepim riječima. BVB", započela je Ana.

Potom je objasnila kako se uspjela izboriti:

"Vjerujte, bilo je naporno i za mene jedno novo iskustvo. Pred nepunih godinu dana sam je imala i nije bila ni blizu ove po muci. Hvala Bogu, to je sada iza mene, i želim vas sve upozoriti da se čuvate, brinite najprije o sebi i samim tim te zaštititi i sve one koji su u vašoj blizini."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

Zahvalila je svima koji su brinuli da se što prije oporavi. Trebalo je prebroditi taj period koji nije bio nimalo lak.

"Čudna i zamorna, smorna i iscrpljujuća korona nije bila jača od moje vjere da će na kraju ipak sve biti dobro, no treba prebroditi taj period, koji uistinu nije šala.

Budite mi svi dobro, zdravo i sretno, volite sami sebe, nema tu ničeg lošeg i neispravnog. Volite se na način da nikada u toj ljubavi ne omalovažite ili ponizite druge, jer to je jedina ispravna ljubav prema sebi i takvu je možete množiti i dijeliti s ostalima. Svako drukčije postupanje nije ispravno! Ipak, zdravlje i ljubav nam je svima najbitnija i najpotrebnija stavka u životu, kako neki kažu, sve ostalo se može kupiti", poručila je za kraj.

Njezini pratitelji uputili su joj niz komentara podrške: 

"Hvala Bogu da je sve dobro završilo", "Jaka si ti", "Lavice", "Divna si, nisam znala da si bolesna, čuvaj se", "Samo ti nama ozdravi", "Brz oporavak".

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Bojanović - 1 Nina Bojanović - 2 Nina Bojanović - 4 Nina Bojanović - 5 +9 Nina Bojanović - 6 Celebrity Naša prekrasna misica već šest mjeseci vodi tešku bitku s bolesti: "Shvatila sam da ljepota i novac ne znače ništa"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler +11 Dvina Meler Nekad i sad Prije 25 godina bila je najljepša sportašica Hrvatske i Europe, pokorila je i modne piste, a evo što radi otkako se povukla iz javnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene