Tuđi život

Mrze je iz dna duše, ali ona se zna nositi s time

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ili je volite ili mrzite, ali nikako ne možete ostati ravnodušni.

Glumačka priča Alina Boz zvuči baš poput nekog filma. Vjerovali ili ne, ali ovu mladu glumicu otkrio je Djed Mraz osobno, a to je izgledalo ovako.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije im lako Alina i Lejla zvijezde 'Tuđeg života': 'Među nama ima previše problema'

'Prije šest godina u jednom sam trgovačkom centru bila u dječjoj igraonici i gledala predstavu s Djedom Mrazom iz prvog reda. Prišao mi je čovjek prerušen u Djeda Mraza i rekao da sam jako slatka i da bi me mama trebala upisati u agenciju za dječje manekene. Tako sam uz pomoć agencije započela glumiti u seriji 'Tuđi život', rekla je Alina.

Ljubav prema umjetnosti razvila je još kao vrlo mala.

'Majka mi je Ruskinja, a otac turski doseljenik iz Bugarske. Živjela sam do sedme godine u Rusiji. U kući se uvijek govorilo ruski. Kako je u Rusiji zanimanje za poeziju i književnost poprilično rašireno, tako sam se i ja zainteresirana za neke oblike umjetnosti kao što je slikarstvo, kiparstvo, balet, klizanje na ledu i plivanje. Zbog očeva posla doselili smo se u Istanbul. Kada sam došla u Tursku, počela sam pohađati satove plesa i ići u kazalište'.

Alina je vrlo odlučna postići ciljeve koje si je zadala u životu, gluma nije njezina jednima ljubav.

'Pohađam zrakoplovnu srednju školu. Zanima me obuka za pilota. Ali imam prilično razvijene verbalne sposobnosti pa bih htjela studirati psihologiju'.

Čini se kako je serij 'Tuđi život' savršena platforma za stvaranje zvijezda. Bez obzira glume li pozitivce ili negativce, glumci ove serije imaju uistinu impresivnu bazu obožavatelja. Hazal spada među one likove koje ili volite ili ne volite, a Alina svoj lik doživljava na vrlo realan način.

'Ja razumijem Hazal. Ona je odrasla u siromašnoj sredini, a onda je saznala da je zamijenjena s drugom bebom u istoj bolnici. Ispostavlja se da su njezini roditelji jedna od najbogatijih obitelji u Turskoj. Godinama je u takvoj obitelji živjela druga djevojka, što Hazal frustrira. I to je normalno', objasnila je Alina.

Bez obzira na slavu koju joj je uloga u 'Tuđem životu' donijela, u ljubavnom životu baš joj i ne rastu ruže.

'Trenutačno nemam nikoga. Zadnji sam put prije dosta godina primila poziv za izlazak. Sada se to promijenilo. Dečki obično pošalju poruku preko Instagrama. Nakon što je počela serija, jedan je dečko u isto vrijeme pisao i meni i Lejli (smijeh). Dečko koji me može zavesti treba biti zreo. Ne mora biti savršeno građen. Ali poželjno je da bude tamnokos', rekla je mlada glumica.

 

 

A photo posted by Alina Boz (@alinaboz) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene