Zna što hoće

Njezino je srce osvojio 16 godina stariji glazbenik koji obožava tetovaže, ali kaže da joj udaja nije u planu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alina Boz, junakinja serije "Azra" u vezi je s glazbenikom Mithanom Canom Ozerom

Mlada turska glumica Alina Boz glavna je junakinja serije "Azra" čije nas finale čeka u programu Nove TV, i čija je napeta i intrigama isprepletena radnja privukla gledatelje pred male ekrane već od prve epizode.

Alini su tek 22 godine, rođena je u Rusiji, a s majkom Ruskinjom i ocem turskog podrijetla preselila se u Tursku kada joj je bilo 7 godina. Već od malih nogu se zaljubila u glumu pohađajući satove plesa i kazališta, a zahvaljući prirodnoj ljepoti krasila je brojne reklame i naslovnice časopisa.

U svojoj je zemlji jedna od najpopularnijih i najuspješnijih glumica, no dok joj u profesionalnom životu ide sve od ruke, o njezinu se privatnom životu puno ne zna. Poznato je da je bila u vezi s poznatim kolegom Burakom Canom, no ljubav nije dugo potrajala, a sada već duže vrijeme ljubi pjevača Mithata Cana Ozera koji je od nje stariji 16 godina.

Turski su mediji nedavno bili pisali o krizi u vezi, međutima Alina je to negirala i progovorila o braku.

"Nisam dovoljno stara da razmišljam o braku, jako sam mlada ali sretni smo zajedno", bila je izjavila za jedan tamošnji magazin.

S dečkom se rijetko kada pojavljuje u javnosti i pred kamerama, oboje tek na društvenim mrežama objavljuju svog psa, ali ona zato rado pozira s glumcem Alpom Navruzom koji glumi njezina partnera u seriji "Azra" koji joj je postao jako dobar prijatelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Boz (@alinaboz) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene