samo pozitiva!

Zvijezda našeg hit-showa objasnila otkud mu nalakirani nokti: ''Gdje se kupuje aceton?''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Liverić, Ples sa zvijezdama Alen Liverić i Ela Romanova - 6 Alen Liverić i Ela Romanova - 5 Alen Liverić i Ela Romanova - 4 Alen Liverić i Ela Romanova - 3 Alen Liverić i Ela Romanova - 2 Alen Liverić i Ela Romanova - 1 Ples sa zvijezdama, Alen i Ela - 2 Ples sa zvijezdama, Alen i Ela - 1 Alen Liverić i Ela Romanova - 1 +16 Alen Liverić i Ela Romanova - 2 Galerija

Alen Liverić i Ela Romanova u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" su plesali sambu.

Alena Liverića i Elu Romanovu u drugoj emisiji od ispadanja je spasio žiri, a u trećoj su plesali sambu. 

Pogledaj i ovo Fran Lauš ''Iskreno...'' Fran Lauš priznao da ga je šokirao prolazak dalje u ''Plesu sa zvijezdama'': ''Mislim da se to vidjelo po našim reakcijama''

Prije nego što su uskočili u plesne cipelice, pokazali su kako su tekle pripreme za novi nastup, pa su se dotaknuli i Alenovih nalakiranih noktiju, a on je ovako sve objasnio. 

''Ovo mi je ostalo od paso doblea, gdje se kupuje aceton?'', našalio se, a otkrio je i što je za njega ljubav i gdje najviše pronalazi svoj mir. 

''Kad sam u prirodi osjećam se apsolutno mirno i dobro. To je još jedina oaza gdje se čovjek može osjećati dobro. Lijepo je vratiti se prirodi, ali onoj istinskoj prirodi gdje je sve čisto i lijepo. Nažalost, sve manje živimo u vremenu gdje živimo u prirodi i trebalo bi ljudima skrenuti pozornost da se malo više brinemo o tome'', objasnio je Liverić koji je sa svojom partnericom Elom prikazao čaroliju sambe.

Alen i Ela u trećoj emisiji plesali su sambu. 

"Ovo je bilo fantastično", kazao je Alenu voditelj Igor Mešin nakon nastupa, no žiri je bio malo drugačijeg mišljenja. 

"Glumci znaju kad izvedu nešto dobro, a kad nešto manje dobro. Alene, sve znaš. U jednom trenutku mi je došlo da ti kažem da opustiš ruku i odala te ta ruka, taj grč u ruci, nije bilo te lakoće. Ali ja znam da si ti borac i da ćeš ti to savladati", kazala je Larisa.

"Moram se složit s Larisom, bilo je grča, ali je bio prisutan tvoj veliki šarm čiji sam veliki fan! Samba se isprofilirala kao najteži test za natjecatelje, vidjet ćemo hoćeš li ga ti proći", komentirala je Franka.

"Meni je nedostajalo sambe. Ti imaš spora stopala i ne možeš uhvatiti ritam, a samba je brzi ples. Malo više radit stopala i sve će to bit puno bolje", kazao je Ciboci.

"Sve je bilo super dok nisu krenuli sambastičniji koraci i onda je bilo malo ''Ajoj'', ali nadam se da ti je ovo najgori ples i da će ostalo biti bolje", zaključio je Igor.

Alen se nakon nastupa pohvalio i da je našao aceton.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zviejzdama Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos Tamara Loos - 9 +28 Tamara Loos - 8 Celebrity Novo izdanje voditeljice Plesa sa zvijezdama najglamuroznije je dosad, a teško je ne primijetiti jednu promjenu na njoj!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 4 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 3 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 2 +20 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 1 Celebrity Naša omiljena glumica otvorila dušu pa se dovela do suza: ''Bilo je maligno, dijete mi je spasilo život''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene