Preokret u priči!

Shrvani Alec Baldwin šokirao novim detaljima o nesreći u kojoj je snimateljica izgubila život, je li moguće to što on tvrdi?

Alec Baldwin (Foto: Instagram) Alec Baldwin (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Alec Baldwin (Foto: Instagram) Galerija

Alec Baldwin tvrdi kako on nije povukao okidač, a sve to u najavi velikog intervjua pred kamerama o tragičnom događaju u kojem je ubio snimateljicu Halynu Hutchins.

Holivudski glumac Alec Baldwin pred kamerama je opisao tragičan događaj u kojem je ubio snimateljicu na setu filma "Rust" i doveo do obrata u cijeloj priči izjavivši da on nije povukao okidač. 

Pogledaj i ovo Alec Baldwin - 5 Što se dogodilo? Posljednje fotografije holivudske zvijezde sa štakom zabrinule su obožavatelje, njegova supruga otkrila je razlog ovog stanja

Baldwin je to izjavio tijekom intervjua s Georgeom Stephanopoulosom za ABC te zaključio da mu je to najgora stvar koja mu se ikada dogodila.

"Sjetim se i razmišljam' Što sam mogao učiniti?'", izjavio je glumac.

U teaseru intervjua koji bi trebao biti emitiran u četvrtak ujutro, Alec se u nekim trenucima drži za glavu i izgleda uplakano, a jasno je zanijekao da je on ispalio metak, rekavši da je pištolj neobjašnjivo opalio nakon što ga je podigao.

"Okidač nije bio povučen, ja nisam povukao okidač. Nikad ne bih uperio pištolj ni u koga, nikad. Netko je stavio pravi metak u pištolj, metak koji nije ni trebao biti na imanju", izjavio je Alec.

Stephanopoulos je rekao da je Alec s njim detaljno razgovarao o svemu što se dogodilo na dan pucnjave.

"Kao što možete zamisliti bio je shrvan, ali je također bio vrlo iskren, bio je vrlo otvoren. Odgovarao je na svako pitanje. Govorio je o Halyni Hutchins, govorio je i o susretu s njezinom obitelji. Detaljno je prošao kroz ono što se tog dana dogodilo na setu", rekao je Stephanopoulos nakon intervuja.

Intervju će biti emitiran dok policija nastavlja istraživati ​​pucnjavu i sada vjeruju da je metak koji se nalazio u Baldwinovu pištolju mogao biti kućne radinosti i istraga je fokusirana na to. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Kočiš Zec - 3 Vladimir Kočiš Zec Vladimir Kočiš Zec - 1 Vladimir Kočiš Zec - 2 +5 Vladimir Kočiš Zec - 4 inMagazin Vladimir Kočiš Zec o zdravstvenim problemima, tvrdi da su posljedica cjepiva: ''Umor, kostobolja, bole mišići''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene