pokazala i poruke!

Influencerica iznenadila šokantnim informacijama o slavnom pjevaču: Tvrdi da su imali aferu, a onda joj je javio da čeka dijete sa suprugom!

Sumner Stroh Sumner Stroh Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Poruke Adama Levinea i Sumner Stroh - 2 Poruke Adama Levinea i Sumner Stroh - 1 Adam Levine - 2 Adam Levine - 1 Behati Prinsloo - 4 Behati Prinsloo - 3 Behati Prinsloo - 2 Behati Prinsloo - 1 Sumner Stroh - 1 Sumner Stroh - 2 +22 Sumner Stroh - 3 Galerija

Sumner Stroh tvrdi da je imala ljubavnu aferu s frontmenom benda Maroon 5, Adamom Levineom, prije nego što joj je objavio da očekuje dijete sa svojom suprugom Behati Prinsloo.

Da u ljubavnim vezama Hollywooda nikad nije dosadno, potvrđuje i nova afera poznatog para koju nitko nije očekivao.

Pogledaj i ovo Adam Levine Snimljeni zajedno Drugima je slao škakljive poruke, a najnovije paprazzo fotke otkrivaju kako se njegova trudna žena nosi s time

Instagram model Sumner Stroh javila se sa šokantnim informacijama o pjevaču i frontmenu benda Maroon 5 Adamu Levineu.

Naime, pjevač je s njom imao ljubavnu aferu prije samo nekoliko mjeseci, a onda joj je objavio da očekuje svoje treće dijete s bivšom Victorijinom anđelicom Behati Prinsloo.

Da bi situacija bila još bizarnija, Sumner je sa svojim pratiteljima podijelila snimke zaslona njihova razgovora, a Adam ju je u jednoj poruci pitao može li svoje treće dijete nazvati po njoj.

''Imala sam aferu s muškarcem koji je oženjen supermodelom Victoria's Secreta'', rekla je.

''Tada sam bila mlada i naivna. I, mislim, sasvim iskreno, osjećam se iskorišteno. Nisam bila na sceni kao što sam sada, tako da sam definitivno bila lako izmanipulirana.''

''Nestvarno je koliko si j****o zgodna. Raspametila si me'', pisao joj je 43-godišnji Levine.

''50 puta si zgodnija uživo'', dodao je.

Kako govori Stroh, koja ima više od 338 tisuća pratitelja na Instagramu, ona i Levine su se viđali oko godinu dana dok nisu izgubili kontakt tijekom razdoblja od nekoliko mjeseci.

Međutim, glazbenik joj se javio kako bi podijelio vijest da očekuje treće dijete sa svojom suprugom, s kojom je osam godina.

''Dobro, ozbiljno pitanje. Dobit ću još jedno dijete i ako bude dječak, stvarno ga želim nazvati Sumner. Slažeš li se s tim? Smrtno sam ozbiljan'', napisao je Levine.

Stroh je rekla da se osjećala kao da je u paklu nakon što je pročitala poruku.

''Moj moral je bio nesvjesno ugrožen. Bila sam potpuno izmanipulirana'', rekla je u videu na TikToku koji je sada postao viralan i u kojem je otkrila sve tajne.

Sumner je objasnila da nikada nije planirala ovako javno govoriti o situaciji te da je svjesna posljedica vezanosti uz ovakvu priču.

Rekla je da je tek nakon što joj je prijateljica kojoj se povjerila o aferi i kojoj je poslala snimke zaslona zaprijetila da će javno objaviti njezinu priču odlučila da će sama ispričati što se dogodilo.

''Htjela sam ovo riješiti sama. Nikada nisam željela istupiti jer očito znam komplikacije koje dolaze kada radim ono što radim, zarađujem novac na način na koji radim i budem Instagram model'', dodala je.

''Neoprezno sam poslala neke snimke zaslona nekolicini prijatelja za koje sam mislila da im vjerujem, a jedna od njih pokušala ih je prodati tabloidu... I evo me'', ispričala je.

Levine se o ovome još nije oglasio, a on i supruga nisu podijelili ni vijest o trećoj trudnoći.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Nagađanja da je Behati trudna krenula su ovog ljeta kada je par uhvaćen na plažama Miamija. Behati je u kupaćem kostimu pokazala malo veći trbuh nego inače, ali par se o ovome nije oglasio iako je sada očito da je trudna.

Adam je s Behati započeo vezu 2012., no raskinuli su nakon dva mjeseca. Ubrzo su shvatili da je to bila pogreška, da ne mogu jedno bez drugoga i 2013. su iznenadili javnost viješću o zarukama.

Vjenčali su se godinu dana kasnije, a prije toga poznati se zavodnik ispričao svojim bivšim curama koje je povrijedio. To je od njega tražila Prinsloo, s kojom je dobio kćeri Dusty i Gio.

Čini se da par ima odličan odnos, a svojedobno je Levine iznenadio sve kada je otkrio koliko djece želi imati sa suprugom. "Želim sedamnaestoro djece. Je li to razumno? Zaista jako volim djecu i veseli me kada ih sretnem i na setovima snimanja", rekao je frontmen popularne grupe Maroon 5, pa stoga ne čudi da je ovom sretnom paru treće dijete na putu.

Ipak, idilu će malo pokvariti ova iznenadna situacija.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William +21 Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William Celebrity Kamere zabilježile zanimljiv trenutak između princeze Charlotte i princa Georgea, pogledajte snimku koja je postala hit!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Brnabić i Milica Đurić Ana Brnabić i Milica Đurić Ana Brnabić Ana Brnabić +4 Ana Brnabić Celebrity I premijerka Srbije bila je na sprovodu kraljice Elizabete, a pridružila joj se i lijepa partnerica, koju rijetko viđamo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene