Sve je jasno

Zbog muža se trudna našla usred preljubničkog skandala, a sada je poslala znakovitu poruku što misli o tome!

Behati Prinsloo i Adam Levine Behati Prinsloo i Adam Levine Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Behati Prinsloo i Adam Levine Behati Prinsloo i Adam Levine Behati Prinsloo Adam Levine Adam Levine Adam Levine i Behati Prinsloo Adam Levine i Behati Prinsloo Adam Levine i Behati Prinsloo Behati Prinsloo i Adam Levine Adam Levine i Behati Prinsloo +10 Adam Levine i Anne Vyalitsyna Galerija

Behati Prinsloo oglasila se prvi put nakon što su u javnost procurile poruke koje je njezin suprug Adam Levine slao drugim ženama.

Manekenka Behati Prinsloo vratila se na društvene mreže s kojih se bila povukla nakon na neko vrijeme zbog skandala u kojem se našao njezin suprug i frontmen benda Maroon 5 Adam Levine zbog seksi poruka koje je slao drugim ženama i navodne nevjere.

Pogledaj i ovo Behati Prinsloo i Adam Levine Tajne izlaze na vidjelo! Još tri žene tvrde da su imale aferu sa svjetski poznatim oženjenim glazbenikom: ''Hvalio se da imam najbolju stražnjicu u gradu''

34-godišnja Behati sada je na svom profilu na Instagram podijelila fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst te plazi jezik i jasno daje do znanja što očito misli o cijeloj situaciji. Manekenka na sebi nosi crni top, kratke traper hlačice i crvene štikle i čini se da je nastala na jednoj od modnih revija Victoria's Secreta, a na njoj se ne još ni vidi trudnički trbuh koji usred treće trudnoće više ne skriva. 

Priča s Adamovim dopisivanjem započela je nakon što
je manekenka Sumner Stroh tvrdila da joj je neprekidno slao koketirajuće poruke i imao cjelogodišnju aferu s njom, a on je zanijekao da su imali fizičku aferu, priznajući da je bio naivan i glup.

Adam je svoju suprugu izuzetno cijenio, a svake godine na modnim revijama Victoria's Secreta vjerno bi ustao sa svog stolca u publici i pokazao oduševljenje izlaskom svoje supruge na modnu pistu.

Behati je imala i glavnu ulogu u spotu Maroon 5 za pjesmu ''Animals'' 2014. godine. Ona i Adam u spotu su snimili vruće scene u kojima se goli ljube dok po njima curi crvena tekućina koja je označavala krv, a spot je izazvao brojne komentare.

Proteklih nekoliko godina činilo se da će se poznati svjetski zavodnik konačno smiriti, ali idilu je upropastila Sumner Stroh, koja je odlučila prekinuti šutnju i priznati da je s pjevačem imala tajnu aferu čak godinu dana.

Nakon nje počele su se javljati i druge djevojke, među kojima je i njegova učiteljica joge, a ova drama svaki čas dobiva nove detalje.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 3 Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović +7 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 2 Celebrity Naš zgodni glumac sa suprugom je u vezi od srednje škole, a ove fotke govore da se vole kao i prvog dana!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miles Teller i Keleigh Sperry - 1 Miles Teller i Keleigh Sperry - 4 Miles Teller i Keleigh Sperry - 2 Miles Teller i Keleigh Sperry - 3 +1 Tom Cruise, Jennifer Connelly i Miles Teller Celebrity Slavni glumac ne ispušta lijepu suprugu iz ruku, a pogled mu bježi na njene obline i nakon 11 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene