Ne čini se ugodno

David Beckham pokazao što se dogodilo njegovoj Victoriji jer je pretjerala s onim što najviše voli: "Nije da je moja žena dramatična, ali..."

Victoria i David Beckham David Beckham/Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Victoria Beckham pretjerala je s vježbanjem u teretani, a što je svima na Instagramu pokazao njezin suprug David Beckham.

Slavni umirovljei nogometaš David Beckham i njegova supruga Victoria poznati su po velikoj ljubavi prema vježbanju i održavanju forme, no on je sada otkrio kako je njegova supruga kolabirala nakon jednog posebno intenzivnog treninga.

49-godišnja Victoria poznata je po svom iscrpljujućem režimu vježbanja, za koji je jednom prilikom rekla da uključuje 60 minuta vježbi ruku i nogu, toniziranje i kondicijske treninge, i puno plankova. Međutim, čini se da je u ponedjeljak otišla malo predaleko jer je David objavio na Instagramu dvije fotografije kako leži na podu pored svoje opreme u teretani, nakon treninga sa slavnim fitness trenerom Bobbyjem Richom.

"Nije da je moja žena dramatična ili tako nešto, ali ovo se dogodilo jutros", napisao je David.

Victoria je također podijelila fotografije i snimke na svojoj Instagram stranici uz natpis: "Želim drijemati".

Victoria je inače pedantna kada je riječ o zdravoj prehrani i tjelovježbi. Govoreći o svojoj vrlo, vrlo discipliniranoj rutini, za koju je rekla da je čini najsretnijom, za časopis The Guardian's Weekend ispričala je kako njezin dan počinje između 5.30 i 6 ujutro trčanjem od 7 kilometara na traci, što je mješavina brzog hodanja uzbrdo i trčanja.

"To je jedini put kad gledam TV – boxsetove, dokumentarce pa se tome veselim. Traje 45 minuta", otkrila je.

Nakon toga slijedi sesija s osobnim trenerom u Victorijinoj privatnoj teretani, koja uključuje 30 minuta za noge, 30 minuta za ruke, toniranje i kondicioniranje, zatim gomilu plankova i slično. David također voli vježbati s modnom mogulicom, a nedavno je podijelio video u kojem leže na prostirci za vježbanje držeći se za ruke dok su se znojili radeći trbušnjake.

Beckhamovi su se nedavno našli pod svjetlima reflektora u listopadu kada je prikazan Davidov novi Netflixov dokumentarac, "Beckham". Željno iščekivana dokumentarna serija prikazuje njihov odnos para danas i kroz godine, kao i nevolje kroz koje su prošli poput Davidove afere s Rebecom Loos.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Evo kako izgleda sin Martine Tomčić, ima dugu kosu, sluša heavy metal i gradi redateljsku karijeru!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lana Jurčević napokon je odgovorila na pitanje koje sve zanima, evo kad njezina prva beba stiže na svijet!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS