jezivi trenuci

U javnost pušteni detalji poziva koji je djelatnik hotela uputio policiji prije nego što je Liam Payne poginuo!

Liam Payne TikTok/Screenshot 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Uoči nesretnog događaja u argentinskom hotelu Casa Sur djelatnik je obavijestio policiju o stanju Liama Paynea, kojeg je opisao kao nadrogiranog i agresivnog gosta.

Smrt Liama Paynea, bivšeg člana grupe One Direction, šokirala je svijet. Kolege iz industrije i obožavatelji posljednjih nekoliko sati dolaze na društvene mreže kako bi se oprostili od 31-godišnjeg britanskog pjevača.

Tragični događaj zbio se u Buenos Airesu nakon pada s balkona na trećem katu, objavili su argentinski i svjetski mediji.

Pozivajući se na službene dužnosnike, vodeće lokalne novine La Nacion i Clarin izvijestile su da je policija pozvana u hotel na hitni poziv u kojem se Liam navodi kao agresivan muškarac koji bi mogao biti pod utjecajem droga i alkohola, prenosi Reuters.

"Gost koji je nadrogiran i u alkoholiziranom stanju kada je pri svijesti, uništava hotelsku sobu. Zamolio bih vas ako možete nekoga što prije poslati ovamo jer nisam siguran je li život gosta ugrožen. On je u sobi s balkonom i zabrinuti smo da bi mogao nešto napraviti", rekao je djelatnik hotela službeniku policije.

Ono što je pronađeno u Liamovoj hotelskoj sobi pogledajte OVDJE.

Fanovi se i dalje okupljaju ispred hotela Casa Sur, o čemu više pročitajte OVDJE.

Povodom smrti Liama Paynea javila se i njegova bivša zaručnica Maya Henry, o čemu više pročitajte OVDJE.

Payne je iza sebe ostavio sina Beara, kojeg je spomenuo u nedavnoj objavi na Instagramu, o čemu više pročitajte OVDJE.

Bivša djevojka samo nekoliko dana prije njegove smrti otkrila je jezive detalje o njemu, više o svemu čitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Princa Williama u sportskom izdanju teško je opisati, fotke govore same za sebe, a dive mu se i sami igrači!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Otkriveno koju je vrlinu svoje bake naslijedila princeza Charlotte, roditelji pucaju od ponosa

Povezana vijest Zanimljivosti Liam je javno pričao o borbi s teškim ovisnostima: ''Nisam se mogao prepoznati, bio sam u stvarno lošem stanju...''

Povezana vijest Celebrity Jedna fotografija Liama Paynea s kolegina rođendana ledi krv u žilama deset godina kasnije

Povezana vijest Celebrity Otkriveno koju je vrlinu svoje bake naslijedila princeza Charlotte, roditelji pucaju od ponosa

Povezana vijest Celebrity Princa Williama u sportskom izdanju teško je opisati, fotke govore same za sebe, a dive mu se i sami igrači!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS